Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Főzzetek meséset!

Csupa színes őszi saláta

Szivárványsaláta uzsonnára

Jól hangzik ugye? Annyit már most elárulhatunk, hogy nem csak vitaminokban gazdag, hanem szép is. Természetesen az egészséges életmód és a harmonikus táplálkozás jegyében.  

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos a rendszeres, mértékletes táplálkozás az egészséges életmód kialakításában. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a főétkezések mellett a kisétkezések se maradjanak el. Tízóraira és uzsonnára persze nem kell valami bonyolult menüvel készülni, elég egy gyümölcs, pár szem olajos mag, egy müzliszelet vagy akár egy finom saláta. 

Persze sokkal csalogatóbb a saláta, ha szép is. Ezért érdemes egy kis energiát fektetni a tálalásra is. Ha elviszed otthonról, tedd egy csatos üvegbe az összetevőket úgy, hogy szép, színes rétegeket képezzenek, mint a szivárvány. Ráérsz összekeverni fogyasztás előtt. 

 

Próbáld ki ezt a rétegezést: Kapros-joghurtos öntet, reszelt lila káposzta, bébispenót levelek, csemegekukorica, reszelt répa, apró paradicsom kockák. 

 

Nestlé tippünk 
Gyümölcsből is gyönyörű szivárvány salátát készíthetsz, amit megbolondíthatsz egy vékony réteg Nestlé granolával vagy Nestlé Fitness gabonapehellyel.