Recept

Receptek minden étkezéshez

Süssünk, főzzünk finomat! Olyan recepteket írunk nektek, amiket könnyen beilleszthettek a kiegyensúlyozott, mértékletes étrendbe.

Gyerek
Ha már elkezdtétek babád hozzátáplálását, te is tudod, hogy sokszor kihívást jelent a változatos, megfelelő tápanyagokban gazdag ételek elkészítése úgy, hogy közben még arra is figyelj, mi az, amit ebben a korban ehet. Próbáld ki ezeket a recepteket!
Étkezés
Ha te is rendszeresen gondban vagy, hogy mit csomagolj az irodába, vagy a gyerekeknek egy olyan napon, amikor nem elég pár falat uzsonnára, ezt a receptet mindenképp próbáld ki! Meg akkor is, ha kirándulni mentek, vagy csak egy könnyű, egészségtudatos étrendbe illő fogást szeretnél otthon összedobni. Mindezt növényi alapon.
Étkezés
Ha szereted a finom kávét, és reggel valami igazán különlegesre vágysz a lendületes napindításhoz, a kávés smoothie remek választás lehet számodra.
Étkezés
Vesd bele magad a szezonális finomságok és az egészségtudatos, növényi alapú fogások világába ezekkel a fantasztikus receptekkel.
Étkezés
Egy kis harapnivaló a tízórai és az uzsonna mellett jól jöhet a suliban, főleg, ha egy hosszú, fárasztó nap áll a gyerekek előtt. Ilyenkor ezek a kiegyensúlyozott táplálkozásba is beilleszthető finomságok aranyat érnek.
Étkezés
Egy könnyen elkészíthető desszert recept mindig jól jön, főleg, ha azt olyan változatos alkalmakkor is be tudod vetni, mint ezt a fantasztikus diós-csokis kekszet. Vendégeket vársz? Kirándulni mentek? Csomagolnál a suliba? Akkor ezt süsd ki!
Életmód
Olyan ötleteket és recepteket mutatunk, amikkel nem érzed áldozatnak, ha több növényi alapú étel kerül az asztalra, sőt egyenesen élvezni fogod!
Étkezés
Milyen szerencse, hogy idén a medvehagyma szezon egybe esik a húsvéti időszakkal. Így aztán kár lenne kihagyni az ünnepi menüből ezt a méltán népszerű alapanyagot. Ezekkel a receptekkel pedig igazán könnyű dolgod lesz.
Életmód
Úgy, hogy közben rostban gazdag, tápláló ételt készítesz, és a gyerekek pedig örömmel eszik meg. Mesésen hangzik, ugye?