Vegán és vegetáriánus

vegán tag

Receptek, tippek, ha több növényi alapanyagú finomságot fogyasztanál.

Étkezés
Ha eddig gondot okozott a megfelelő zöldségfogyasztás, ezeket a recepteket érdemes kipróbálnod. És persze akkor is, ha egyszerűen csak változatosabbá és kiegyensúlyozottabbá tennéd a család étkezését.
Étkezés
Ha még izgalmasabbá tennéd ezt a zöldségfasírtot, a petrezselyem helyett használj koriandert, a fűszerkömény helyett pedig római köményt!
Étkezés
Most bebizonyítjuk, hogy a saláta nem csak nyári műfaj, és azt is, hogy mennyire változatosan készíthető akár gyümölcsökkel megbolondítva is.
Étkezés
Ellenállhatatlan őszi saláta percek alatt.
Étkezés
Pár hozzávaló és a nagyszerű Garden Gourmet vegetáriánus pirított falatok, és kész a tápláló saláta. A zöldségek, gyümölcsök olajos magvak hozzáadásával vitaminokban és rostokban gazdag salátát készíthetsz.
Étkezés
Ezért a gyönyörű finomságért teljesen odáig leszel. Vitaminban és rostokban gazdag, nagyon finom és káprázatosan szép!
Étkezés
Készítsd el az alap receptet, és ha ízlett, variáld ízlés szerint. Egészségtudatos, rostban-, vitaminokban és tápanyagokban gazdag finomság, ami nem csak szép, hanem finom is.
Étkezés
Neked is sokszor fejtörést okoz, mit csomagolj a gyerekeknek az iskolába, ami tápláló, egészségtudatos, és a gyerekek tényleg meg is eszik? Ezek az ötletek tetszeni fognak.
Étkezés
Ráadásul egy olyan vegetáriánus fogásban, amit a gyerekek is szívesen megesznek. Mert ha a tészta és a zöldséggolyók találkoznak, abból csak jó sülhet ki.
Életmód
Ha számít az idő, de minőségben nem szeretnél kompromisszumot hozni. Tökéletes böjti menü, de igazából bármikor sikert aratsz vele. Még akkor is, ha a hagyományos, húsos fogásokat preferáljátok. Mi a titok? Olvass tovább és meglátod.