Egészség

Egészség, kiegyensúlyozottság, harmónia

Testi-lelki egészség, kiegyensúlyozottság, aktivitás és pihenés.

Életmód
Ha igazi „reggeli típus vagy”, valószínűleg könnyedén meg tudod oldani a reggeli edzést.
De mit tegyen az, akinek nehezen megy a napkezdés? Egyáltalán miért jó, ha reggel sportolsz?
Életmód
Ha igazi „reggeli típus vagy”, valószínűleg könnyedén meg tudod oldani a reggeli edzést. De mit tegyen az, akinek nehezen megy a napkezdés? Egyáltalán miért jó, ha reggel sportolsz?
Életmód
Az egyik leggyakoribb újévi fogadalom az egészségtudatos életmódra váltás, ezzel együtt a rendszeres sport. Hogyan csináld úgy, hogy hosszútávon is kitartson a lelkesedés? Pár hasznos tippel, és egy szuper gyakorlatsorral segítünk.
Rugaszkodj el kicsit a hagyományos tésztaszószoktól, és meglátod, mennyi kiaknázatlan, egészségtudatos lehetőség rejlik a tésztás fogásokban! Adunk pár szuper tippet, a többit pedig már a fantáziádra bízzuk.
Teszt
Érdekel, hogyan alakíthatsz ki egészséges étrendet? Ebben a rostoknak is nagy szerepe van. Teljes értékű gabonák, zöldségek, gyümölcsök… Te mennyit tudsz a rostokról? Teszteld most tudásod!
Életmód
Mik a növényi alapú táplálkozás előnyei, és milyen tévhitek övezik a vegán táplálkozást? Cikkünkből most megtudhatod!
Életmód
Vegán étrendet követsz vagy egyszerűen csak csökkentetted a húsfogyasztást? Ezekre mindenképp figyelj a hiányállapotok elkerüléséhez.
Életmód
Sokat ülsz a számítógép előtt vagy más ülőmunkát végzel? Cipekedsz a vásárlással vagy a gyerekeket emelgeted? Ezekkel a gyakorlatokkal sokat tehetsz az egészségedért!
Ha ezekre figyelsz, máris sokat tettél az egészségtudatos táplálkozásodért. Mutatunk egy átlátható, egyszerű módszert is.