Étrend

Étrend, ahogy szeretjük

 

Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora? Megéheztél? Cikkeinkben az étrend témakörét járjuk körül. Gyere, tarts velünk!

Életmód
Olyan ötleteket és recepteket mutatunk, amikkel nem érzed áldozatnak, ha több növényi alapú étel kerül az asztalra, sőt egyenesen élvezni fogod!
Étkezés
A nyári felborult menetrend, a strandkaják és egyéb nyalánkságok után már te is azon gondolkozol, hogyan állítsd vissza a család étrendjét egy kiegyensúlyozottabb irányba? Mutatunk pár egyszerűen kivitelezhető tippet, amivel egyszerű lesz az egészségtudatos étrend kialakítása.
Étkezés
Neked is sokszor fejtörést okoz, mit csomagolj a gyerekeknek az iskolába, ami tápláló, egészségtudatos, és a gyerekek tényleg meg is eszik? Ezek az ötletek tetszeni fognak.
Étkezés
A sulivárás időszakában nálatok is előfordul, hogy a nagy dolgok nehezebben mennek? Így könnyebb lesz.
Étkezés
Azaz miért fontos, hogy a gyerekek már kiskoruktól megismerjék a kiegyensúlyozott táplálkozás alapjait, és hogyan tudsz ehhez tanárként vagy szülőként hozzájárulni.
Étkezés
Ez a zöldfűszeres mártás is több, mint salátaöntet. Persze nagyon finom egy hagyományos salátán is, de tálalhatod sült zöldségek vagy sült húsok, halak mellé is. De még az egyszerű, sütőben sült krumpli mellé is fantasztikus.
Étkezés
Öntheted salátára, de sült húsok mellé is fantasztikus. Egy kis zöldfűszerrel tovább fokozhatod az élvezeteket! Mentával igazi nyári öntet lesz, de a bazsalikom is nagyon illik hozzá.
Rugaszkodj el kicsit a hagyományos tésztaszószoktól, és meglátod, mennyi kiaknázatlan, egészségtudatos lehetőség rejlik a tésztás fogásokban! Adunk pár szuper tippet, a többit pedig már a fantáziádra bízzuk.
Étkezés
A gluténmentes étrendet követők számára az utazás sokszor kihívásokkal teli lehet. Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő étkezési lehetőségeket és biztosítani a gluténmentes ételeket az idegen helyeken.
Étkezés
Ha benned is rendszeresen megfogalmazódik a kérdés, hogyan tudnád rávenni a gyerekeket, hogy új ételeket kóstoljanak meg, vagy hogy több zöldséget és gyümölcsöt egyenek, ez a cikk neked szól.