Csokoládé

Csokoládé sokféleképp

Ét, tej, töltött, ostyás, ropogós, mogyorós... Te melyiket szereted?

Életmód
Idén próbáljátok ki tippjeinket, és meglátjátok, mennyire jó megragadni minden alkalmat, ami egy kicsit különlegessé tesz egy napot, ami közelebb hoz egymáshoz. És nem kell hozzá más, csak figyelem, kedvesség, na meg egy kis kreativitás.
Étkezés
Ami nem igazán keksz, mert bár kívül roppanós, belül elképesztően puha és csupa csokis, ahogy egy tökéletes brownie szokott. Pofonegyszerűen elkészíthető csokis recept, amit ki kell próbálnod.
Étkezés
10 perc alatt összeállítod, 10 perc alatt kisütöd. Ennyi. Az eredmény pedig egy elmondhatatlanul finom csokis süti, amiért az egész család megőrül majd.
Étkezés
Ez a recept a bizonyíték, hogy 6 egyszerű összetevőből is lehet tökéletes desszertet készíteni. Csokiimádóknak kihagyhatatlan.
Étkezés
Könnyen elkészíthető, különleges desszert minőségi csokoládéból. Ünnepekre, baráti összejövetelekre vagy akár egy kerti sütés után is biztos siker. Ha friss gyümölcsöt mártogattok bele, a vitaminbevitelről is gondoskodsz.
Étkezés
Az egyik legmenőbb édesség, de a mértékletességre tényleg nagyon figyeljetek, itt ugyanis könnyű megfeledkezni róla!
Gyerek
Tudod, hogy mióta készül csokimikulás, vagy azt, hogyan kerül a SMARTIES drazsé az üreges figura belsejébe? És mi köze van az egésznek a szobrászathoz?
Étkezés
A közös sütés-főzés szuper program, főleg ha ezeket a Mikulás muffinokat készítitek.
Étkezés
Készíts otthon Sacher tortát! Egy megunhatatlan klasszikus, ami otthon is egyszerűen elkészíthető. Próbáltad már?