Kutya

Mert ő mindig örül neked, amikor hazaérsz.

Teszt
Gazdiként már jól ismerhetjük kedvencünk viselkedési szokásait, amelyek nap mint nap mosolyt csalnak az arcunkra, esetleg felébresztik bennünk a vágyat, hogy megörökítsük a kedves, olykor bolondos pillanatot telefonunk segítségével. A kutyák teljes testükkel kommunikálnak az érzelmeikről, ezek megértése nemcsak a kötelék elmélyítésében, de egy probléma azonnali felismerésében is fontos szerepet játszik. Te mennyire ismered kutyád testbeszédét? Teszteld tudásod!
Kisállat
Ha esik, ha fúj, sétálni mindig menni kell. Szerezz be egy kényelmes gumicsizmát, és nézd meg tippjeinket, hogyan lehet kellemesebb ez a program!
Kisállat
A kölyökkutyákat mindenképp érdemes kutyaoviba vagy iskolába vinni, de a felnőtt állatoknak és persze gazdijuknak is nagy hasznára lehet. Mire jó a kutyaiskola és mikor érdemes elkezdeni? Cikkünkből kiderül.
Kisállat
A gyerekeknek és kutyáknak is lételeme a játék, legyen szó akár mozgással, rohangálással, akár figyeléssel és tanulással járó időtöltésről. Nyáron szuper elfoglaltság nekik, ha együtt játszanak, együtt tanulnak valami újat!
Kisállat
A kutyás gazdik gyakran dilemmáznak, nyakörv vagy hám lenne jobb választás a kutyusnak? Mindkettő mellett számos érv szólhat, ezekből szemezgetünk.
Kisállat
Kezdő kutyagazdi, vagy már régi motoros vagy, aki nyitott minden jótanácsra, ha kutyája egészségéről van szó? Ezek a tippek jól jönnek majd.
Kisállat
Ha rendszeresen kirándulsz kutyáddal, biztos jól jön pár ötlet, hova menjetek legközelebb. De ezek a tippek akkor is tetszeni fognak, ha még csak most ismerkedsz a kutyás kirándulás műfajával.
Kisállat
Te szoktál kutyáddal együtt kirándulni? Akkor biztosan örülni fogsz pár tippnek, hova menjetek legközelebb.
Kisállat
Csak csinos vagy hasznos is télen a kutyakabát, kutyacipő? Mikor adj a háziállatodra ilyet?
Kisállat
Akinek nincs kutyája, el sem hiszi, hogy a kutyák is tudnak fázni. Hogyan vigyázz télen kutyád egészségére?