Kutya

Kutya címke

Mert ő mindig örül neked, amikor hazaérsz.

Kisállat
Tanuljatok együtt mókás trükköket! Itt van három olyan trükk, amivel érdemes elkezdeni.
Kisállat
Már az egész család a nyaralás lázában ég? Szeretnétek kutyás programokat is tervezni, hogy együtt élvezzétek a jó időt? Alábbi tippjeinkkel biztos jó móka lesz, akár egynapos kirándulásra, akár hosszabb kiruccanásra indultok.
Kisállat
Kistestű kutyád van? A törődés, a közös játék, mozgás, a testalkatuknak, koruknak megfelelő táplálás minden kutyafajtának jár, mérettől függetlenül. Most olyan témákkal készültünk, amiket a kistestű kutyáknál érdemes kiemelten figyelni.
Kisállat
Szeretnéd kiskutyádat kutyatársaságba vinni? Sokat sétáltok, de eddig a kutyafuttatókat elkerülted? Pár pontban összeszedtük, mire figyelj, ha kutyafuttatóra mennétek.
Kisállat
Elhatároztad, hogy háziállatot szeretnél, de nehéz a választás a kutya és a macska között? A döntés meghozatalakor jó, ha figyelembe veszed, hogy életformádhoz, lehetőségeidhez melyik állat illik jobban.
Kisállat
Minden felelős gazdinak oda kell figyelnie a kutya fogának és körmeinek megfelelő ápolására. Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan tudod ezt úgy megtenni, hogy ez kutyádnak is örömet jelentsen, olvass tovább!
Kisállat
Hideg, hó vagy latyak? Azért, mert hosszú a szőre, ő sem „golyóálló”! Nézd meg, mire érdemes figyelni a téli időszakban!
Teszt
Gazdiként már jól ismerhetjük kedvencünk viselkedési szokásait, amelyek nap mint nap mosolyt csalnak az arcunkra, esetleg felébresztik bennünk a vágyat, hogy megörökítsük a kedves, olykor bolondos pillanatot telefonunk segítségével. A kutyák teljes testükkel kommunikálnak az érzelmeikről, ezek megértése nemcsak a kötelék elmélyítésében, de egy probléma azonnali felismerésében is fontos szerepet játszik. Te mennyire ismered kutyád testbeszédét? Teszteld tudásod!
Kisállat
Ha esik, ha fúj, sétálni mindig menni kell. Szerezz be egy kényelmes gumicsizmát, és nézd meg tippjeinket, hogyan lehet kellemesebb ez a program!
Kisállat
A kölyökkutyákat mindenképp érdemes kutyaoviba vagy iskolába vinni, de a felnőtt állatoknak és persze gazdijuknak is nagy hasznára lehet. Mire jó a kutyaiskola és mikor érdemes elkezdeni? Cikkünkből kiderül.