Kutya

Mert ő mindig örül neked, amikor hazaérsz.

Kisállat
Ne hagyd ki az őszi kirándulásokból négylábú barátodat sem! Könnyebb és nehezebb terepeket is összegyűjtöttünk, hogy mindenki tudjon kedvére való és edzési szintjének megfelelő kutyabarát kirándulóhelyet választani.
Kisállat
Kutyát szeretnél? Nézz körbe a menhelyeken is! Az örökbefogadás előtt azonban ezeket a kérdéseket mindenképp tedd fel magadnak!
Kisállat
Ha szívesen vinnéd magaddal kedvencedet a nyaralásra, érdemes elolvasni praktikus tanácsainkat, melyekkel megkönnyítheted mindkettőtök számára az autós utazást.
Teszt
Kutyagazdiként fontos, hogy kedvenced ideális kondícióban legyen? Tesztünkből megtudhatod, mi a helyzet. Ne feledd, a helyes táplálás és az aktív életmód hozzásegíti párosotokat a hosszú, boldog, közös élethez!
Kisállat
Kölyökkutyád van? Szeretnéd, ha szófogadóbb lenne? Ne feledd, az étkezéseknél is te vagy a falkavezér! Most érdemes megalapozni az étkezési szokásait!
Kisállat
Egy háziállat befogadása otthonodba nemes cselekedet, de nagy felelősség is egyben. A harmonikus kapcsolat megteremtéséért sokat kell tennetek mindkettőtöknek.
Kisállat
Pici, esetlen és aranyos, persze hogy minden gyerek szeretne egy kiskutyát! Mit érdemes megfontolni, mielőtt nekivágtok a kutya „beszerzésnek”?
Kisállat
Hideg, hó vagy latyak? Azért mert hosszú a szőre, ő sem „golyóálló”! Nézd meg, mire érdemes figyelni a téli időszakban!
Kisállat
Kutyával kirándulni szuper időtöltés, nem árt azonban egy kicsit tájékozódni, mielőtt belevágtok.
Kisállat
Tényleg igaz, hogy a kutyáknak nincsenek emlékeik a múltról, és fekete-fehérben látják a világot? Járj utána cikkünkben, hogy mi is a helyzet valójában!