Kreatív

Csinosítsuk, szépítgessük, próbáljuk ki együtt! DIY az egész családnak.

Gyerek
A tojásfestés a húsvét elengedhetetlen része. Akkor is érdemes tojást festeni, ha nem nagyon locsolkodtok, mert a gyerekek imádják, és a festett tojás gyönyörűen mutat az ünnepi asztalon.
Életmód
Bár tavasz elején még érhetnek dermesztő meglepetések, már te is tavaszi hangulatban vagy, ugye? Készítsd el ezeket az egyszerű, mégis mutatós lakás dekorációkat akár a gyerekekkel együtt, és várjátok így a tavaszt!
Gyerek
A madáretető készítése jó móka, feltöltése a gyerekek egyik kedvenc őszi-téli feladata. A legjobb mégis az, ahogy nézhetitek a szebbnél szebb madarakat az ablak előtt lakmározni.
Gyerek
Készüljetek velünk a Halloweenre, ezekkel a tippekkel rém izgalmas lehet!
Gyerek
Itt a Halloween, dobj be hát pár tálalási trükköt, és kápráztasd el a családot ezekkel a rémisztő fogásokkal!
Gyerek
Még tart a nyári szünet, de ideje ráhangolódni az iskolakezdésre. Ezekkel a kreatív ötletekkel még kiélvezhetitek az utolsó szabadnapokat úgy, hogy közben már készültök a tanévre is.
Gyerek
A nyári szünetben sokszor kihívás lefoglalni a gyerekeket. Ezekkel a kreatív elfoglaltságokkal nem csak a szórakoztató időtöltés garantált, de még fejlesztik is a gyerekek képességeit.
Életmód
Az egyik leghangulatosabb kreatív családi program, amit a gyerekek is élvezni fognak. Hideg téli estéken próbáljátok ki!
Gyerek
Akár otthon található kellékekből is megvalósíthatjátok, nagyobbacska gyerekek be is segíthetnek. Aztán pedig jöhet a közös játék!
Életmód
Ha nem jutott idő az adventi koszorú készítésre, vagy túl későn jutott eszedbe, esetleg nem bízol eléggé a kézügyességedben, ez a cikk neked szól. Meg persze azoknak is, akik egyszerű, de nagyszerű ötleteket szeretnének adventi koszorúkészítéshez.