<h1>Kreatív</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Kreatív címke" data-entity-type="file" data-entity-uuid="27b9f617-0e18-4548-90b3-4ea02bd2bb06" src="/sites/default/files/inline-images/GettyImages-508062934_kreativ.jpg" /></div>

<p>Csinosítsuk, szépítgessük, próbáljuk ki együtt! DIY az egész családnak.</p>

Gyerek
Ha már a tojásfestésen, barka díszítésen, és nyuszis ajtódíszen túlvagytok, hajtogassatok színes papírból húsvéti témájú figurákat! Csatlakozzatok az origami kalandhoz hasznos letölthető hajtogatási útmutatóink segítségével!
Gyerek
Gyors és kreatív farsangi jelmez ötleteket keresel, amiket az utolsó pillanatban is elkészíthetsz? Inspirálódj egyszerű, mégis stílusos jelmez javaslatainkból!
Életmód
Legyen ötletes, lehetőleg ne legyen túl drága és ne kelljen a beszerzéssel túl sokat foglalkozni... Egyáltalán, mit ajándékozz idén? Ugye a karácsonyi ajándékvásárlás előtt te is hasonló dilemmákkal szembesülsz?
Gyerek
Már te is tervezed, milyen izgalmas programokkal töltsétek a nyarat? Ugye a kreatív elfoglaltságok sem maradnak ki? Olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amit te is legalább annyira fogsz élvezni, mint a gyerekek, ráadásul a szórakozás mellett a fenntarthatósági szempontokat is szem előtt tarthatjátok.
Gyerek
Ezeket a húsvéti dekorációkat akkor is csináljátok meg a gyerekekkel, ha nem vártok vendégeket!
Gyerek
Legyen szórakoztató, kreatív és látványos az ünnepi készülődés! Ezekkel a DIY ötletekkel biztosan élvezitek majd!
Gyerek
Ha egyediséget szeretnél csempészni a karácsonyfa díszítésbe, vagy szeretnéd a gyerekeket jobban bevonni az ünnepi készülődésbe, esetleg egy szuper téli csináld magad programra vágysz, készítsétek el ezeket a díszeket!
Gyerek
Olyan dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, melyeket gyerekekkel is el tudtok készíteni. Ők fogják élvezni a legjobban!
Gyerek
Ha már sétáltok egyet az őszi erdőben, vagy kirándulni indultok, akkor ne hagyjátok ki a gesztenyeszedést! A zsákmányból pedig készítsetek igazi őszi gesztenyebabákat!