Kreatív

Csinosítsuk, szépítgessük, próbáljuk ki együtt! DIY az egész családnak.

Gyerek
Még tart a nyári szünet, de ideje ráhangolódni az iskolakezdésre. Ezekkel a kreatív ötletekkel még kiélvezhetitek az utolsó szabadnapokat úgy, hogy közben már készültök a tanévre is.
Gyerek
A nyári szünetben sokszor kihívás lefoglalni a gyerekeket. Ezekkel a kreatív elfoglaltságokkal nem csak a szórakoztató időtöltés garantált, de még fejlesztik is a gyerekek képességeit.
Életmód
Az egyik leghangulatosabb kreatív családi program, amit a gyerekek is élvezni fognak. Hideg téli estéken próbáljátok ki!
Gyerek
Akár otthon található kellékekből is megvalósíthatjátok, nagyobbacska gyerekek be is segíthetnek. Aztán pedig jöhet a közös játék!
Életmód
Ha nem jutott idő az adventi koszorú készítésre, vagy túl későn jutott eszedbe, esetleg nem bízol eléggé a kézügyességedben, ez a cikk neked szól. Meg persze azoknak is, akik egyszerű, de nagyszerű ötleteket szeretnének adventi koszorúkészítéshez.
Gyerek
Ezekkel a trükkökkel ötletes, jópofa, de leginkább „rémisztő” fogásokat készíthettek gyerekekkel együtt is. Jöhet egy pókos pizza vagy egy banánsikoly desszert?
Gyerek
Sokszor csak egy kis apróságon múlik, hogy megegyék, amit főztél. Az egyik titok a vonzó tálalás. Nézd csak!
Életmód
Ha már van egy szuper kávéfőződ, és kiváló minőségű kávéd, fokozd a hangulatot egy-egy ötletes, egyszerű díszítéssel! Így lesz igazi a kávéházi élmény.
Gyerek
A gyerekek imádják a kreatív programokat, most pedig olyan ötleteket adunk, amiket te is szeretni fogsz!
Életmód
Levendula szezonban az is jó program, ha közösen szeditek, ezeket a gyönyörűségeket pedig öröm lesz együtt elkészíteni.