Kreatív

Csinosítsuk, szépítgessük, próbáljuk ki együtt! DIY az egész családnak.

Gyerek
A madáretető készítése jó móka, feltöltése a gyerekek egyik kedvenc őszi-téli feladata. A legjobb mégis az, ahogy nézhetitek a szebbnél szebb madarakat az ablak előtt lakmározni.
Gyerek
Készüljetek velünk a Halloweenre, ezekkel a tippekkel rém izgalmas lehet!
Gyerek
Itt a Halloween, dobj be hát pár tálalási trükköt, és kápráztasd el a családot ezekkel a rémisztő fogásokkal!
Gyerek
Még tart a nyári szünet, de ideje ráhangolódni az iskolakezdésre. Ezekkel a kreatív ötletekkel még kiélvezhetitek az utolsó szabadnapokat úgy, hogy közben már készültök a tanévre is.
Gyerek
A nyári szünetben sokszor kihívás lefoglalni a gyerekeket. Ezekkel a kreatív elfoglaltságokkal nem csak a szórakoztató időtöltés garantált, de még fejlesztik is a gyerekek képességeit.
Életmód
Az egyik leghangulatosabb kreatív családi program, amit a gyerekek is élvezni fognak. Hideg téli estéken próbáljátok ki!
Gyerek
Akár otthon található kellékekből is megvalósíthatjátok, nagyobbacska gyerekek be is segíthetnek. Aztán pedig jöhet a közös játék!
Életmód
Ha nem jutott idő az adventi koszorú készítésre, vagy túl későn jutott eszedbe, esetleg nem bízol eléggé a kézügyességedben, ez a cikk neked szól. Meg persze azoknak is, akik egyszerű, de nagyszerű ötleteket szeretnének adventi koszorúkészítéshez.
Gyerek
Ezekkel a trükkökkel ötletes, jópofa, de leginkább „rémisztő” fogásokat készíthettek gyerekekkel együtt is. Jöhet egy pókos pizza vagy egy banánsikoly desszert?
Gyerek
Sokszor csak egy kis apróságon múlik, hogy megegyék, amit főztél. Van pár trükk és recept, amivel a válogatósabb gyerekeknél is célba érsz. Nézd csak!