<h1>Gyerek</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="gyerekekkel együtt" data-entity-type="file" data-entity-uuid="4a9ee9f5-9d78-4835-9cff-60f92c7d8afd" src="/sites/default/files/inline-images/gyerek-cimke-1154650086.jpg" /></div>

<p>Játék, kacagás, közös étkezések... Mi és szemünk fénye.</p>

Életmód
Egy tuti helyszín, pár finom falat, és indulhat a piknik. Szuper romantikus vagy akár családi program, ami kizökkent a hétköznapokból. Végre beköszöntött a szép idő, böngéssz piknik helyszín- és menüjavaslataink között!
Életmód
Fedezzétek fel hazánk szebbnél szebb arborétumait, ismerkedjetek a növényvilággal, élvezzétek a tavaszi virágzás páratlan szépségét!
Étkezés
Egy kis harapnivaló a tízórai és az uzsonna mellett jól jöhet a suliban, főleg, ha egy hosszú, fárasztó nap áll a gyerekek előtt. Ilyenkor ezek a kiegyensúlyozott táplálkozásba is beilleszthető finomságok aranyat érnek.
Életmód
Van már tervetek, mivel tegyétek még élménydúsabbá az idei tavaszi szünetet? Olyan családi programokat gyűjtöttünk össze, amik a gyerekek és a felnőttek számára is szórakoztatók.
Gyerek
Ha már a tojásfestésen, barka díszítésen, és nyuszis ajtódíszen túlvagytok, hajtogassatok színes papírból húsvéti témájú figurákat! Csatlakozzatok az origami kalandhoz hasznos letölthető hajtogatási útmutatóink segítségével!
Gyerek
Hajtogassatok origamit! Fedezd fel, miért tökéletes kreatív tevékenység a gyerekek számára az origami hajtogatás. Csatlakozzatok az origami kalandhoz hasznos tippjeink és letölthető hajtogatási útmutatóink segítségével!
Gyerek
Gyors és kreatív farsangi jelmez ötleteket keresel, amiket az utolsó pillanatban is elkészíthetsz? Inspirálódj egyszerű, mégis stílusos jelmez javaslatainkból!
Gyerek
Ha téged is rendszeresen foglalkoztat, milyen budapesti gyerekprogramokat szervezz télen, amiken ráadásul az egész család jól szórakozik, ezt a listát mindenképp nézd meg!
Életmód
Ahogy beköszönt a tél az egész család a havat várja. Meg persze egy klassz szánkózást, ami ezekkel a helyszínjavaslatokkal biztosan fantasztikusan sikerül majd.
Étkezés
Akár egynapos, akár ottalvós, több napos kirándulást terveztek, ezek a helyszínjavaslatok és osztálykirándulás tippek jól jönnek majd.