Gyerek

gyerekekkel együtt

Játék, kacagás, közös étkezések... Mi és szemünk fénye.

Gyerek
A változás a felnőttek és gyerekek életében egyaránt izgalmat jelent. Vajon mi lesz az iskolában? Hogyan tudod szülőként átsegíteni őt a kezdeti nehézségeken?
Gyerek
Élvezzétek ki a nyár minden percét! Ha már unjátok a lazsálást, ezek az aktív kikapcsolódáshoz tökéletes programok mind rátok várnak!
Gyerek
Még tart a nyári szünet, de ideje ráhangolódni az iskolakezdésre. Ezekkel a kreatív ötletekkel még kiélvezhetitek az utolsó szabadnapokat úgy, hogy közben már készültök a tanévre is.
Étkezés
A nyári szünetben is figyelj oda a család étrendjére, ezzel a menüvel biztos sikert aratsz!
Gyerek
A gyerekek fejében a nyári szünet egyet jelent a szabadsággal, a vízparttal és a jobbnál jobb programokkal. Családi kiruccanás ötleteket mutatunk a szünidőre.
Gyerek
Lehet, hogy lassabban készültök el, de remek móka, és még a gyerekek egészségére is jó hatással lehet a közös főzés.
Gyerek
Sokszor csak egy kis apróságon múlik, hogy a gyerek miért nem hajlandó megenni bizonyos gyümölcsöket.
Életmód
Mert ez nem csak esztétikai kérdés, hanem a hosszútávú egészségükre, sőt felnőttkorukra is hatással van.
Gyerek
A gyerekek jobban figyelnek, mint gondolnád. A táplálkozásban is. És amit eltanulnak tőled, az egész felnőttkorukra hatással lehet. Hozd ki a helyzetből a legtöbbet, alapozd meg az egészséges felnőttkort! Tippjeinkkel és receptjeinkkel egyszerűbb lesz, mint gondolnád.
Étkezés
Ezért szívesen lecseréled majd az eredeti receptet! Mesés palacsinta, próbáld ki akár reggelire is! Nem győzöd majd bezsebelni a dicséreteket.