Gyerek

gyerekekkel együtt

Játék, kacagás, közös étkezések... Mi és szemünk fénye.

Életmód
Szeretsz varázslatos helyeket felfedezni? Ez a három különleges kirándulóhely tökéletes célpont családdal vagy barátokkal.
Életmód
Használd ki a jóidőt és szervezz egy aktív hétvégét a családnak! Biciklivel igazán szórakoztató lesz. Kezdők vagytok vagy már gyakorlott biciklis a család? Ajánlónkban megtalálod az edzettségi szinteteknek megfelelő útvonalat.
Étkezés
Nyáron veletek is könnyebben „elszalad a ló” az étkezés terén? Ne engedj a kísértésnek, figyelj oda ilyenkor is a család étrendjére, próbáld ki ezt az egyszerűen elkészíthető menüt!
Gyerek
Készítsetek a gyerekekkel só-liszt gyurmából ötletes figurákat, díszeket! Amellett, hogy igazi családi program, még a kézügyességet is fejleszti.
Gyerek
Minőségi idő a családdal? Gyerekes programok, amiket a felnőttek is élveznek? Ezek a programok biztosan tetszeni fognak. Gyereknapra vagy bármikor év közben.
Gyerek
A tojásfestés a húsvét elengedhetetlen része. Akkor is érdemes tojást festeni, ha nem nagyon locsolkodtok, mert a gyerekek imádják, és a festett tojás gyönyörűen mutat az ünnepi asztalon.
Életmód
Irány a vár! Szuper családi program a vártúra, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt élveznek. Ezekbe a várakba mindenképp látogassatok el!
Gyerek
Receptek, amiket Te is és babád is imádni fog!
Étkezés
A püré állagú pépes ételek után eljön a kor, mikor elkezdheted kézben fogható ételekkel táplálni babádat. Ezeket már ő maga foghatja meg, ami érdekes tapasztalás lesz számára, így önbizalmat nyer, miközben új textúrákat fedez fel, és megtanul rágni. Ilyenkor igazi ínyencség lesz ez a villámgyorsan elkészíthető babacsinta.
Gyerek
A gyerekek többsége imádja a bábszínházat. Egy kis kreativitással pedig az otthonodba hozhatod a bábjátékok örömét, nem is kell hozzá sok kellék vagy előkészület.