<h1>Játék</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Játék címke" data-entity-type="file" data-entity-uuid="2b78eb8a-94ef-4fc1-9e11-bd732fcf8a78" src="/sites/default/files/inline-images/GettyImages-1157113093_jatek.jpg" /></div>

<p>Mi tesz igazán emberivé? Hát a játék. Éljen a homo ludens.</p>

Gyerek
Hajtogassatok origamit! Fedezd fel, miért tökéletes kreatív tevékenység a gyerekek számára az origami hajtogatás. Csatlakozzatok az origami kalandhoz hasznos tippjeink és letölthető hajtogatási útmutatóink segítségével!
Életmód
Tegyetek közösen azért, hogy a gyerekek is megértsék, miért fontos önzetlenül adni és segíteni másokon!
Gyerek
Hidegebb időben, mikor ráadásul korábban is sötétedik, kevesebb lehetőség van a szabadtéri mozgásra. Ezekkel a tippekkel otthon is megmozgathatod a gyerekeket.
Gyerek
Akár otthon található kellékekből is megvalósíthatjátok, nagyobbacska gyerekek be is segíthetnek. Aztán pedig jöhet a közös játék!
Gyerek
Amik ráadásul hasznosak is. Ajándékba nagyszülőknek vagy saját örömötökre.
Gyerek
A kreatív elfoglaltságok fejlesztik a gyerekek számos készségét. Amellett, hogy a fantáziájuk szabadon szárnyalhat, más pozitív hatásuk is lehet. Összegyűjtöttünk pár kedvencet, próbáljátok ki ti is!
Gyerek
Kétség nem fér hozzá, imádnivaló korba érkezett gyermeked. Másfél évesen egyre önállóbb, felforgatja az egész lakást, de szülei közelségét és a közös játékot még folyamatosan igényli.
Gyerek
Szeretnéd, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek a szabad levegőn? Csábítsd ki őket a kertbe és készítsétek el ezeket a szuper játékokat.
Gyerek
Szeretnéd, hogy a gyerekek minél szórakoztatóbban és hasznosan is töltsék a nyári szünetet? Programok, családi nyaralás, tábor és napközi? Minek kell még beleférnie a nyárba? Hát egy-két jó könyvnek mindenképp.