Nassolás

Nassolás mértékletesen

A nassolnivalók készítésénél próbáljátok meg tudatosan kiválasztani az alapanyagokat és azok mennyiségét. Fogyasszatok gyümölcsöt, nyers zöldségeket mártogatóssal! A desszertek összeállításánál csökkentsétek a hozzáadott cukor mennyiségét, süteményekhez használjatok teljes kiőrlésű lisztet és gyümölcsöt, kísérletezzetek bátran! 

Étkezés
A kelesztés miatt picit időigényes a házi kalács készítése, de az előkészületek nem igényelnek sem nagy rutint, sem sok időt. Az eredmény pedig minden percért kárpótol.
Étkezés
Krémes, őrjítően csokis, ellenállhatatlan.
Étkezés
Ez a recept a bizonyíték, hogy 6 egyszerű összetevőből is lehet tökéletes desszertet készíteni. Csokiimádóknak kihagyhatatlan.
Étkezés
Szereted a fánkot, de nem akarsz a kelesztéssel bajlódni? Ezzel a fánkkal még a kezdők is könnyedén megbirkóznak.
Étkezés
Könnyen elkészíthető, különleges desszert minőségi csokoládéból. Ünnepekre, baráti összejövetelekre vagy akár egy kerti sütés után is biztos siker. Ha friss gyümölcsöt mártogattok bele, a vitaminbevitelről is gondoskodsz.
Étkezés
Ez a pohárdesszert házi citromkrémmel készül, ami a legjobb dolog, ami a citrommal történhet.
Étkezés
Az egyik legmenőbb édesség, de a mértékletességre tényleg nagyon figyeljetek, itt ugyanis könnyű megfeledkezni róla!