Nassolás

Nassolás mértékletesen

A nassolnivalók készítésénél próbáljátok meg tudatosan kiválasztani az alapanyagokat és azok mennyiségét. Fogyasszatok gyümölcsöt, nyers zöldségeket mártogatóssal! A desszertek összeállításánál csökkentsétek a hozzáadott cukor mennyiségét, süteményekhez használjatok teljes kiőrlésű lisztet és gyümölcsöt, kísérletezzetek bátran! 

Étkezés
Egy könnyen elkészíthető desszert recept mindig jól jön, főleg, ha azt olyan változatos alkalmakkor is be tudod vetni, mint ezt a fantasztikus diós-csokis kekszet. Vendégeket vársz? Kirándulni mentek? Csomagolnál a suliba? Akkor ezt süsd ki!
Étkezés
Ellenállhatatlan diós-csokis keksz villámgyorsan. Akármennyire is ízlik mindenkinek, ne feledd a mértékletességet! Szerencsére lezárt dobozban jól tárolható ez a csokis keksz, így ha figyeltek a mértékre, még másnap és harmadnapra is marad belőle.
Étkezés
Ha a farsangi fánkot kihagynád, vagy ha készítenél mellé még valami finomságot. Egyszerűen elkészíthető csokiba mártott kókuszgolyók nem csak farsangi buliba.
Életmód
Idén próbáljátok ki tippjeinket, és meglátjátok, mennyire jó megragadni minden alkalmat, ami egy kicsit különlegessé tesz egy napot, ami közelebb hoz egymáshoz. És nem kell hozzá más, csak figyelem, kedvesség, na meg egy kis kreativitás.
Étkezés
Ha növeled a növényi alapú alapanyagok arányát étrendedben, fontos, hogy gondoskodj a megfelelő fehérjebevitelről. Ez a kávékrém nem csak eszméletlen finom, de fehérjében gazdag is.
Étkezés
Villámalternatíva tiramisu rajongóknak, tej- és tojásmentesen.
Étkezés
Szereted a fánkot, de nem akarsz a kelesztéssel bajlódni? Ezzel a fánkkal még a kezdők is könnyedén megbirkóznak.
Étkezés
A sütőtök szezonból bizony a palacsinta sem hiányozhat, ez a kakaóval megbolondított recept pedig minden várakozásodat felülmúlja majd.
Étkezés
Ha még nem merültél el a másnapos zabkása csodás és változatos világában, itt az idő! Ha pedig már te is tudod, mennyire fantasztikus reggeli az overnight oats, ezt a változatot mindenképp próbáld ki!