Menü

Leves, főétel, desszert, menü akár hétköznapra

Leves, előétel, főétel desszert? Hogyan tervezzek velük? Receptjeinkből biztos tudsz ötletet meríteni, mi legyen a menü.

Életmód
Ha számít az idő, de minőségben nem szeretnél kompromisszumot hozni. Tökéletes böjti menü, de igazából bármikor sikert aratsz vele. Még akkor is, ha a hagyományos, húsos fogásokat preferáljátok. Mi a titok? Olvass tovább és meglátod.
Étkezés
Ez a két recept garantáltan „feltüzel” a hideg téli napokon. Egy villámgyors csípős tésztaétellel és egy chilis-csokis desszerttel készültünk.
Étkezés
Látszólagos ellentmondás. Az ünnepek alatt miért pont a kiegyensúlyozott táplálkozásra figyelnénk? Együnk finomat és jókat, a kettő nem zárja ki egymást!
Étkezés
A gluténmentes reggeli is lehet változatos és ízletes, a hagyományos péksütemények és szendvicsek elhagyásával egy egészen új, izgalmas világ nyílik meg előtted.
Étkezés
Ha te sem szeretnéd a csodás nyári napokat a konyhában főzőcskézve tölteni, ugyanakkor fontos számodra az egészségtudatos étkezés, ezek a gyorsan és egyszerűen elkészíthető receptek tetszeni fognak.
Étkezés
Nyáron veletek is könnyebben „elszalad a ló” az étkezés terén? Ne engedj a kísértésnek, figyelj oda ilyenkor is a család étrendjére, próbáld ki ezt az egyszerűen elkészíthető menüt!
Étkezés
Segíts magadon, spórolj időt, pénzt, ráadásul legyen egészségtudatosabb is a menü! Mindezt sokkal egyszerűbben, mint gondolnád. Hogyan? Mutatjuk.
Étkezés
Ezekkel a pofonegyszerű, ugyanakkor elképesztően finom receptekkel biztosan leveszed a lábukról a vendégeket.
Étkezés
Ha szereted a spárgát, ezt az egyszerű receptet mindenképp próbáld ki, imádni fogod!
Étkezés
Mi a tökéletes húsvéti sonka titka? És milyen receptekben használhatod? Nézd meg tippjeinket!