<h1>Állatok táplálása</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Állatok táplálása" data-entity-type="file" data-entity-uuid="dde11435-7070-4033-b831-34e2c1d4f90f" src="/sites/default/files/inline-images/allatok%20taplalasa-cimke-942132618.jpg" /></div>

<p>Tápanyagok, finomságok, kényeztetés négylábú kedvenceinknek. Csörögjenek a tányérok!</p>

Kisállat
Hogyan vedd rá a cicád egy jó kis játékra?
Kisállat
Az ünnepi szezon minden családtag számára izgalmas időszak. A cicák és kutyák is mulassanak jól karácsonykor!
Kisállat
A Gondos Gazdi napok alkalmából beszélgetünk Vörös Istvánnal, a Nestlé Tenyésztői Referensével, hogy hasznos és hiteles információt kapjunk a hazai „kutyatrendekről”, a kedvencek gondozásáról, valamint a táplálás fontos kérdéseiről.
Kisállat
Szeret a cicád az ablakban ülni? A friss levegő, a látvány és a kinti zajok izgalmasak lehetnek számára. Még szerencse, hogy léteznek olyan praktikák, amelyekkel a benti cicák is élvezhetik a kinti élményeket.
Gazdiként fontos feladatod, hogy szórakoztató és izgalmas környezetet biztosíts cicádnak. Még akkor is, amikor mindkettőtöknek jó melege van.
Teszt
A célzott tenyésztésnek és a természetes elterjedésnek köszönhetően ma már rengeteg macskafajta él a világban. A legtöbbjük különböző természettel, ápolási és táplálási igénnyel rendelkezik, de egy dolog közös bennük: jól tudják, hogy dobogtassák meg a gazdi szívét. Te mennyit tudsz az egyes macskafajtákról? Teszteld tudásodat!
Kisállat
Összegyűjtöttünk 8 macskatáplálási tudnivalót, melyeket minden cicás gazdinak ismernie kell.
Kisállat
Szeretnéd kiskutyádat kutyatársaságba vinni? Sokat sétáltok, de eddig a kutyafuttatókat elkerülted? Pár pontban összeszedtük, mire figyelj, ha kutyafuttatóra mennétek.
Kisállat
Macskagazdiként érdemes szemmel tartani a cicád, hogy időben felfigyelj, ha az egészségével, általános közérzetével valami nem stimmel.
Teszt
Egy cicagazdi csak akkor igazán boldog, ha kicsattanó egészségnek örvend
kedvence. Ehhez elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb oldalról támogassunk
immunrendszerét, legyen szó megfelelő táplálásról vagy aktív időtöltésről. Te mennyit tudsz cicád immunrendszeréről? Teszteld tudásodat!