Macska

Cica, macska, dorombolás

Doromboló szőrgombóc, két villogó szem a sötétben, az egerek réme? Mikor mi...

Kisállat
Hogyan vedd rá a cicád egy jó kis játékra?
Kisállat
Szeret a cicád az ablakban ülni? A friss levegő, a látvány és a kinti zajok izgalmasak lehetnek számára. Még szerencse, hogy léteznek olyan praktikák, amelyekkel a benti cicák is élvezhetik a kinti élményeket.
Gazdiként fontos feladatod, hogy szórakoztató és izgalmas környezetet biztosíts cicádnak. Még akkor is, amikor mindkettőtöknek jó melege van.
Teszt
A célzott tenyésztésnek és a természetes elterjedésnek köszönhetően ma már rengeteg macskafajta él a világban. A legtöbbjük különböző természettel, ápolási és táplálási igénnyel rendelkezik, de egy dolog közös bennük: jól tudják, hogy dobogtassák meg a gazdi szívét. Te mennyit tudsz az egyes macskafajtákról? Teszteld tudásodat!
Kisállat
Macskagazdiként érdemes szemmel tartani a cicád, hogy időben felfigyelj, ha az egészségével, általános közérzetével valami nem stimmel.
Teszt
Egy cicagazdi csak akkor igazán boldog, ha kicsattanó egészségnek örvend
kedvence. Ehhez elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb oldalról támogassunk
immunrendszerét, legyen szó megfelelő táplálásról vagy aktív időtöltésről. Te mennyit tudsz cicád immunrendszeréről? Teszteld tudásodat!
Kisállat
Elhatároztad, hogy háziállatot szeretnél, de nehéz a választás a kutya és a macska között? A döntés meghozatalakor jó, ha figyelembe veszed, hogy életformádhoz, lehetőségeidhez melyik állat illik jobban.
Kisállat
Azoknál a cicáknál, akik kimehetnek a kertbe, érdemes pár dologra külön figyelni, ha megérkezik a tél!
Kisállat
A házi kedvencek közül kétségtelenül a macskák a legtisztább állatok. Bár nagy gondot fordítanak a bundájuk tisztogatására, neked is érdemes besegítened.
Kisállat
A házimacskák nem lelkesednek a vízért. Nincs is szükségük arra, hogy rendszeresen fürdessék őket, de néha ez elkerülhetetlen. Alábbi tippjeinkkel könnyebben megy majd, ha így alakulna.