Macska

Cica, macska, dorombolás

Doromboló szőrgombóc, két villogó szem a sötétben, az egerek réme? Mikor mi...

Kisállat
A házimacskák nem lelkesednek a vízért. Nincs is szükségük arra, hogy rendszeresen fürdessék őket, de néha ez elkerülhetetlen. Alábbi tippjeinkkel könnyebben megy majd, ha így alakulna.
Teszt
A megfelelő eledel kiválasztása nem egyszerű feladat, de annak megfelelő bevezetése is sokszor kihívásokkal teli. Egy felelős gazdi jól tudja, hogy az eledelváltással járó szabályok betartásával cicánk életminősége és élethossza is jelentős mértékben befolyásolható. Mennyire vagy tisztában az eledelváltás buktatóival? Teszteld tudásod!
Kisállat
Ki látott már utazó macskát? Igaz ritka, de nem lehetetlen! Kicsit több figyelmet igényel, mint kutyával nyaralni, de ha ezt tervezed, szoktasd hozzá a cicád már az elején!
Kisállat
Komoly fejtörést okoz, hogy mit kezdj a cicáddal, amikor hosszabb-rövidebb nyaralásra mész? Bár a különböző állatpanziók is megoldást jelenthetnek, mi most abban segítünk, hogy mire figyelj, ha egy ismerősre szeretnéd bízni szőrös barátodat.
Kisállat
Ugye te is szeretnéd, hogy cicád a legjobb formáját hozza? Legyen egészséges, kiegyensúlyozott és energikus, de hogyan?
Téma
Tippek kezdő és haladó macska gazdiknak
Kisállat
Azok a cicák, akik kimehetnek a kertbe, egészen más gondoskodást igényelnek, mint bent tartott társaik. Tippjeinkkel könnyebb lesz cicád egészségének megőrzése!
Kisállat
Már hetek, hónapok óta nyúznak a gyerekek, hogy ők bizony cicát szeretnének, te pedig nem vagy biztos benne, mi lenne a jó döntés? Összegyűjtöttünk pár érvet és ellenérvet, melyek segíthetnek.
Teszt
Négylábú barátaink megértése nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, ezt is tanulni kell, ahogy egy idegen nyelvet. Még a gazdik jelentős része sem értelmezi gyakran jól a kutyák és macskák testbeszédét, hiszen alapvetően az emberi kommunikációból indulnak ki.
Kisállat
Fontos, hogy figyelj a macskád egészségére, legyen a hangsúly a megelőzésen!