Ünnep

Ünnepi hangulatban

Ünnepi készülődés, ünnepi hangulat, ünnepi finomságok! Legyen az karácsony, húsvét vagy vicces szülinapi buli, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

Téma
Rettegés a konyhában – készüljetek velünk Halloweenre!
Étkezés
Ha ezt a húsvéti menüt elkészíted, garantált a siker. Add meg a módját, de úgy, hogy közben jut időd másra is.
Téma
Nyuszi ül a fűben!
Készülődj a húsvéti ünnepekre velünk! Kreatív ötletek, játékok, ünnepi receptek.
Étkezés
Nagyon mutatós süti, amit előre elkészíthetsz.
Étkezés
Igen, ez a fura nevű tészta valójában egy lapos, metélt tészta. És nagyon jó párost alkot a MAGGI Lazacos Tagliatelle tészta alappal, és persze a lazaccal is. Nem muszáj lazaccal készítened, más tengeri hallal is ízletes lesz. Mi most a receptben lazacot írunk, de ezt igény szerint módosíthatod.
Étkezés
Ezt a levest akkor ajánljuk, ha szereted karácsonyra a halas fogásokat, de nem szeretnél a hagyományos halászlével bíbelődni.

A halat akár már hetekkel korábban beszerezheted hozzá, így elég, ha egy nappal korábban előveszed a fagyasztóból.
Étkezés
Egyes gyümölcslevesek kifejezetten forrón finomak. Ilyen ez a fűszeres narancskrémleves is. Olyan karácsonyi illat lesz tőle a lakásban, hogy hihetetlen!
Étkezés
Halsütés nem volt még ilyen egyszerű. Ráadásul ehhez a recepthez szinte nem is kell olajat használni.
Étkezés
3 hozzávaló, 30 perc. Ennyi. Közben van időd a köretet is összedobni. Elronthatatlan, könnyen beszerezhető alapanyagokból, és garantáltan sikere lesz!
Életmód
Az adventi naptár nyitogatása szuper izgalmas gyerekek és felnőttek számára is, egy saját készítésű naptárral pedig már az előkészület is csupa szórakozás!