Ünnep

Ünnepi hangulatban

Ünnepi készülődés, ünnepi hangulat, ünnepi finomságok! Legyen az karácsony, húsvét vagy vicces szülinapi buli, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

Étkezés
Ha olyan receptekre vadászol, amik az ünnepi menüben is megállják a helyüket, ugyanakkor nem szeretnél napokig főzőcskézni, ezt a válogatást mindenképp nézd meg!
Étkezés
Ha vendégek jönnek, legalább egy finom desszerttel készülsz, ugye? Ezekkel a szuper desszert receptekkel elkápráztathatod a vendégeket, de egy délutáni kávézást is új szintre emelnek.
Kisállat
Az ünnepi szezon minden családtag számára izgalmas időszak. A cicák és kutyák is mulassanak jól karácsonykor!
Étkezés
Olyan kávé recepteket gyűjtöttünk össze, amiknek nem fogsz tudni ellenállni.
Étkezés
Amiket nem csak akkor érdemes elkészítened, ha vendégek jönnek. Remek választás egy gyors ebédre vagy vacsorára is. Az alapreceptet pedig természetesen változtathatod attól függően, éppen melyik zöldségnek van szezonja, vagy mit találsz otthon a kamrában.
Gyerek
Ha téged is rendszeresen foglalkoztat, milyen budapesti gyerekprogramokat szervezz télen, amiken ráadásul az egész család jól szórakozik, ezt a listát mindenképp nézd meg!
Étkezés
Ha vendégeket vársz, de nem ebédre vagy vacsorára hívtad őket, akkor is jó, ha meg tudod őket kínálni valami házi finomsággal
Étkezés
Tökéletes növényi alapú vendégváró recept, amivel nagy sikert arathatsz, nem csak vegetáriánus vendégeidnél.
Étkezés
Kóstold meg ezt a libalevest, a libanapok után pedig nyugodtan próbáld ki csirkehúsból is.
Étkezés
Az ünnepeket ti is egy finom ebéddel vagy vacsorával teszitek még emlékezetesebbé?