Ünnep

Ünnepi hangulatban

Ünnepi készülődés, ünnepi hangulat, ünnepi finomságok! Legyen az karácsony, húsvét vagy vicces szülinapi buli, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

Életmód
Az adventi naptár nyitogatása szuper izgalmas gyerekek és felnőttek számára is, egy saját készítésű naptárral pedig már az előkészület is csupa szórakozás!
Téma
Nyuszi ül a fűben!
Készülődj a húsvéti ünnepekre velünk! Kreatív ötletek, játékok, ünnepi receptek.
Téma
A mulatozásról, vigadozásról és bálozásról híres farsangi időszak nélkülözhetetlen része az evés-ivás, dőzsölés.
Téma
Rettegés a konyhában – készüljetek velünk Halloweenre!
Étkezés
Ha ezt a húsvéti menüt elkészíted, garantált a siker. Add meg a módját, de úgy, hogy közben jut időd másra is.
Étkezés
Karácsonykor mindenkinek a halászlé és a rántott hal jut eszébe, ugye neked is? Pedig néha jól esik eltérni a hagyományoktól, különösképpen, ha ezzel még időt is nyersz.
Étkezés
Nagyon mutatós süti, amit előre elkészíthetsz.
Étkezés
Igen, ez a fura nevű tészta valójában egy lapos, metélt tészta. És nagyon jó párost alkot a MAGGI Lazacos Tagliatelle tészta alappal, és persze a lazaccal is. Nem muszáj lazaccal készítened, más tengeri hallal is ízletes lesz. Mi most a receptben lazacot írunk, de ezt igény szerint módosíthatod.
Étkezés
Ezt a levest akkor ajánljuk, ha szereted karácsonyra a halas fogásokat, de nem szeretnél a hagyományos halászlével bíbelődni.

A halat akár már hetekkel korábban beszerezheted hozzá, így elég, ha egy nappal korábban előveszed a fagyasztóból.
Étkezés
Egyes gyümölcslevesek kifejezetten forrón finomak. Ilyen ez a fűszeres narancskrémleves is. Olyan karácsonyi illat lesz tőle a lakásban, hogy hihetetlen!