Ezek a vendégváró falatok könnyen elkészíthetők, nagyon mutatósak, és még finomabbak. Akár a gyerekek is besegíthetnek az elkészítésükbe!
Azért is nagyon praktikusak ezek a falatkák, mert az elfogyasztásuk is egyszerű. Egyrészt azért, mert olyan finomak, hogy percek alatt eltűnnek a tányérról, másrészt, mert tényleg egy falatra be lehet őket kapni, így nincs morzsázás, fölösleges evőeszköz mosogatás.
Hamis bruschetta
Készítheted teljes kiőrlésű kenyérből vagy akár félbe vágott baguette szeletekből is a pirítóst. Kend meg MAGGI Bolognai vagy Maggi Arrabbiata szósszal, a tetejét díszítsd bazsalikom levelekkel, és kész is a finom vendégváró.
Tortilla falatkák camambert sajttal, áfonyalekvárral és dióval
Boltban kapható tortilla lapokat vágj kisebb háromszögletű szeletekre, tegyél rájuk 1-1 szelet camambert sajtot, és tedd be a sütőbe pár percre, míg a tészta megpirul, a sajt pedig ráolvad. Miután kivetted, kanalazz a szeletekre kevés áfonya lekvárt, a tetejét pedig díszítsd pirított dióval.
Paradicsomos tekercsek
Lazacos mini pirítós
Teljes kiőrlésű kiflit vágj karikákra, és sütőben pirítsd ropogósra. Kend meg vajjal, tegyél rá kis füstölt lazac szeleteket és friss kaprot.
A megunhatatlan fasírtgolyó, most zöldséges változatban
A Garden Gourmet Zöldséggolyókkal garantált a siker, ráadásul a vegetáriánusok is örömmel fogyasztják majd. Serpenyőben, sütőben vagy akár mikróban is elkészítheted szó szerint percek alatt.
Míg sülnek a zöldséggolyók, egy forró serpenyőben, pár csepp olajon piríts meg vékony cukkiniszeleteket, majd tekerd a kisült zöldséggolyókra. Szúrd fogpiszkálóra, és kész is a kiegyensúlyozott étrendbe tökéletesen beilleszthető zöldséges party falatka.