Program

Programok szóraozás

Bármi, ami kikapcsol, szórakoztat, kellemesen elfáraszt. Otthoni vidám együttlét, családi móka, és olyan ötletek, amiket akkor tudsz előkapni, amikor elindulnátok a szabadba.

Gyerek
Ha már nekivágtok a gyerekekkel az őszi erdőnek-mezőnek, kicsit készüljetek fel a programra, és kössétek össze akár egy klassz kreatív elfoglaltsággal is!
Gyerek
A madáretető készítése jó móka, feltöltése a gyerekek egyik kedvenc őszi-téli feladata. A legjobb mégis az, ahogy nézhetitek a szebbnél szebb madarakat az ablak előtt lakmározni.
Gyerek
Készüljetek velünk a Halloweenre, ezekkel a tippekkel rém izgalmas lehet!
Életmód
Tegyetek közösen azért, hogy a gyerekek is megértsék, miért fontos önzetlenül adni és segíteni másokon!
Kisállat
Ha szívesen vinnéd magaddal kedvencedet a nyaralásra, érdemes elolvasni praktikus tanácsainkat, melyekkel megkönnyítheted mindkettőtök számára az autós utazást.
Gyerek
Élvezzétek ki a nyár minden percét! Ha már unjátok a lazsálást, ezek az aktív kikapcsolódáshoz tökéletes programok mind rátok várnak!
Gyerek
Még tart a nyári szünet, de ideje ráhangolódni az iskolakezdésre. Ezekkel a kreatív ötletekkel még kiélvezhetitek az utolsó szabadnapokat úgy, hogy közben már készültök a tanévre is.
Gyerek
A gyerekek fejében a nyári szünet egyet jelent a szabadsággal, a vízparttal és a jobbnál jobb programokkal. Családi kiruccanás ötleteket mutatunk a szünidőre.
Gyerek
Lehet, hogy lassabban készültök el, de remek móka, és még a gyerekek egészségére is jó hatással lehet a közös főzés.
Gyerek
A nyári szünetben sokszor kihívás lefoglalni a gyerekeket. Ezekkel a kreatív elfoglaltságokkal nem csak a szórakoztató időtöltés garantált, de még fejlesztik is a gyerekek képességeit.