Program

Programok szóraozás

Bármi, ami kikapcsol, szórakoztat, kellemesen elfáraszt. Otthoni vidám együttlét, családi móka, és olyan ötletek, amiket akkor tudsz előkapni, amikor elindulnátok a szabadba.

Életmód
A hosszúra nyúlt tavaszi szünetben biztosan jól jön pár tipp családi szabadtéri programokhoz!
Téma
Tippek, programok és frissítő, könnyű receptek
Gyerek
Hidegebb időben, mikor ráadásul korábban is sötétedik, kevesebb lehetőség van a szabadtéri mozgásra. Ezekkel a tippekkel otthon is megmozgathatod a gyerekeket.
Életmód
Az egyik leghangulatosabb kreatív családi program, amit a gyerekek is élvezni fognak. Hideg téli estéken próbáljátok ki!
Életmód
Ha szabadtéri programot szerveznél a gyerekekkel, de nincs idő egy nagyobb kirándulásra, ezek a tippek tetszeni fognak.
Kisállat
Egy háziállat befogadása otthonodba nemes cselekedet, de nagy felelősség is egyben. A harmonikus kapcsolat megteremtéséért sokat kell tennetek mindkettőtöknek.
Életmód
Szép és finom karácsonyfadísz, de nem szaloncukor. Mi az? Kattints a cikkre, és rögtön 4 tippet is találsz!
Életmód
Ha nem jutott idő az adventi koszorú készítésre, vagy túl későn jutott eszedbe, esetleg nem bízol eléggé a kézügyességedben, ez a cikk neked szól. Meg persze azoknak is, akik egyszerű, de nagyszerű ötleteket szeretnének adventi koszorúkészítéshez.
Életmód
Töltsetek minél több időt a szabadban! Tippjeinkkel pedig egy egyszerű séta is izgalmas kaland lehet.
Gyerek
Ezekkel a trükkökkel ötletes, jópofa, de leginkább „rémisztő” fogásokat készíthettek gyerekekkel együtt is. Jöhet egy pókos pizza vagy egy banánsikoly desszert?