Tesztek

Mennyit tudsz az egészséges étrendről, az alapanyagokról és a különféle élelmiszerekről? Böngéssz tesztjeink között és teszteld velünk tudásod!


 

Mennyire vagy otthon a kávé világában? Tudod, mi a különbség az Arabica és a Robusta kávébabból főzött kávék között, mi az a krémes réteg egy igazán jó espresso tetején? És azt, hogy a Nestlé hogyan támogatja a kávétermelő gazdákat? Teszteld velünk tudásod!

Te mennyit tudsz a kávéról?

Tesztelek

Négylábú barátaink megértése nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, ezt is tanulni kell, ahogy egy idegen nyelvet. Még a gazdik jelentős része sem értelmezi gyakran jól a kutyák és macskák testbeszédét, hiszen alapvetően az emberi kommunikációból indulnak ki.

Mennyit tudsz cicád jelzéseiről?

Tesztelek

Kutyagazdiként fontos, hogy kedvenced ideális kondícióban legyen? Tesztünkből megtudhatod, mi a helyzet. Ne feledd, a helyes táplálás és az aktív életmód hozzásegíti párosotokat a hosszú, boldog, közös élethez!

Most megtudhatod, hogy elég jó kondícióban van-e a kutyád!

Tesztelek

Nálatok is nagy kedvenc a kakaó? Azt valószínűleg tudod, hogy az egyik legfinomabb reggeli ital, amit a gyerekek is nagyon szeretnek, de vajon ezen kívül mennyi mindent tudsz még róla? Töltsd ki tesztünket, és kiderül, mennyire vagy képben.

Mennyit tudsz a kakaóról?

Tesztelek

A Veganuár, azaz vegán január apropóján világszerte rengetegen kipróbálják a vegán vagy vegetáriánus étrendet. A növényi alapú élelmiszerek fogyasztásának előtérbe helyezése pozitívan befolyásolja egészségünket és környezetvédelmi hatása is jelentős. Te mennyire ismered a vegetáriánus étrendet? Teszteld velünk tudásod!

Vegán január? Te mit tudsz róla?

Tesztelek

Érdekel, hogyan alakíthatsz ki egészséges étrendet? Ebben a rostoknak is nagy szerepe van. Teljes értékű gabonák, zöldségek, gyümölcsök… Te mennyit tudsz a rostokról? Teszteld most tudásod!

Te mennyit tudsz a rostokról?

Tesztelek

Nem telhet el a reggel gőzölgő kávé nélkül, vagy te inkább a délutáni tejeskávéra vársz már ebéd után? Izgalmas kávé tesztünkkel most felpezsdítünk mi is! Tedd próbára magad, hogy mennyire vagy otthon kávé fronton!

Kávé teszt

Tesztelek

Minden gyerek kicsit másképp. Vannak a jóevők, a válogatósak, a nassolósak... Vajon mennyire vagy otthon a gyerekek étkezésének kérdéskörében?

Hogyan étkeznek a gyerekek?

Tesztelek

Csak lekapod a polcról és már mész is a kasszához? Vagy megnézed a termék csomagolását is? Nézzük, mennyire vásárolsz tudatosan!

Te tudatosan vásárolsz?

Tesztelek

Aprók, mégis nélkülözhetetlenek. Kevés kell belőlük, de a szervezet számára létfontosságúak. Lássuk, mit tudsz a vitaminokról és az ásványi anyagokról!

Melletted robbant fel a vitaminbomba?

Tesztelek