Csokiba mártott kókuszgolyó

Étkezés
Csokiba mártott kókuszgolyó

Hozzávalók

  • 180 g kókuszreszelék (hozzáadott cukortól mentes)
  • 150 g teljes kiőrlésű liszt
  • 2 dl kókuszkrém (konzerv) 
  • 2 db tojásfehérje
  • 3-4 ek méz 
  • 1 csipet só
  • 1 tábla BOCI sütési étcsokoládé

Elkészítés

  1. A hozzávalókat (a csoki kivételével) egy edényben alaposan keverd össze, míg egy jól formázható masszát kapsz. 
  2. Bevizezett kézzel formázz a masszából golyókat, tedd őket sütőpapírral bélelt tepsibe, és 170 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 18-20 percig légkeveréssel. 
  3. Mikor a golyók kisültek, és már ki is hűltek picit, vízgőz fölött olvaszd fel a BOCI étcsokit, és mártsd az olvasztott csokiba a golyókat. Nem kell, hogy a csoki teljesen befedje, nagyon jól mutat, ha csak a golyó egyik felét fedi csokiréteg.