Étkezés
Rostban gazdag reggeli, ami a gyerekek arcára is mosolyt varázsol, de akár a munkahelyre is beviheted tízóraira.
1
Hozzávalók
Alap
- 40 g zabpehely
- 100 ml víz
- 1 tk méz
- ½ kisebb banán
Első réteg
- 100 g natúr joghurt
- 1 ek mogyoróvaj
Második réteg
- 10 g BOCI étcsokoládé
- 10 g natúr joghurt
- 5-10 ml tej vagy növényi ital
Elkészítés
- Keverd össze a zabpelyhet a vízzel és a mézzel, hagyd állni 5 percig, vagy tedd mikróba 1 percre.
- Karikázd fel a banánt és tedd a zabos rétegre.
- Keverd össze a joghurtot és a mogyoróvajat, majd egyenletesen oszlasd el az alsó, zabpelyhes-banános rétegen.
- Mikróban olvaszd fel az étcsokit, keverd össze a joghurttal és a tejjel, és öntsd a mogyoróvajas rétegre.
A tetejére szórhatsz pár szem mogyorót.