Különleges húsvéti dekorációk gyerekekkel

Gyerek
Különleges húsvéti dekorációk gyerekekkel
Ha már a tojásfestésen, barka díszítésen, és nyuszis ajtódíszen túlvagytok, hajtogassatok színes papírból húsvéti témájú figurákat! Csatlakozzatok az origami kalandhoz hasznos letölthető hajtogatási útmutatóink segítségével!

Ahogy azt cikksorozatunk első részében írtuk, az origami – japán eredetű papírhajtogatási technika – amellett, hogy szórakoztató, ösztönzi a kreativitást, javítja a finommotorikus készségeket, a türelmet és a problémamegoldó készséget is. 

Külön előnye, hogy nem egy alapanyag igényes elfoglaltság, elég, ha van nálatok papír és olló. Ha előnyben részesíted a környezettudatos kreatív tevékenységeket, használjatok újrahasznosított papírt, vagy olyan alapanyagokat, amiket egyébként kidobnátok. Egy régi csomagolópapír, egy újságpapír is tökéletes alapanyag lehet egy menő figura hajtogatásához.

Ha még teljesen kezdők vagytok, érdemes elolvasnod korábbi cikkünket, amiben pár hasznos tipp mellett egyszerűen elkészíthető, kezdők számára ajánlott modelleket mutatunk hajtogatási útmutatóval. Ha ezeket begyakoroltátok, jöhetnek a bonyolultabb figurák.

Fantasztikus kreatív program gyerekekkel

Gyerek
Hajtogassatok origamit! Fedezd fel, miért tökéletes kreatív tevékenység a gyerekek számára az origami hajtogatás. Csatlakozzatok az origami kalandhoz hasznos tippjeink és letölthető hajtogatási útmutatóink segítségével!
Fantasztikus kreatív program gyerekekkel

Most pedig lássuk, miket hajtogathattok húsvétváró hangulatban!

origamirépacsibe

Kattints a Projekt nevére letölthető hajtogatási útmutatónkért!

Nyuszi hajtogatása egyszerűen - letölthető hajtogatási útmutató
Csibe hajtogatása egyszerűen - letölthető hajtogatási útmutató
Répa hajtogatása egyszerűen - letölthető hajtogatási útmutató
Tojás hajtogatása egyszerűen - letölthető hajtogatási útmutató

Ha már húsvét, ne feledkezz el a KitKat fantasztikus húsvéti finomságairól! Szólj a nyuszinak, hogy szerezze be időben a KitKat nyuszikat a KitKat Karamellás mini tojásokat és a többi ellenállhatatlan húsvéti KitKat csokit!

Ne feledd, az origami nem csak a gyerekek számára izgalmas! A kreativitás nem korhatáros, ugye? Hajtogass együtt a gyerekekkel, és élvezd a közös családi programot, na meg az alkotás örömét!  

Ha tetszettek az ötletek, kövess minket Facebook és Pinterest csatornánkon, hogy cikksorozatunk további részeinek megjelenéséről is értesülj!