Játék a cicával

Kisállat
Játék a cicával
Hogyan vedd rá a cicád egy jó kis játékra?

A macskák magabiztos és érzelmes lények, és erős vadászösztönnel rendelkeznek. Sokan gondolják, hogy nehezen megközelíthetők, pedig csak óvatosak és kissé bizalmatlanok lehetnek. 

A cicák erős vadászösztöne könnyen fordítható közös játékba. Ideálisak a pecás, tollas, zörgős játékok, és a puha, pofozgatható figurák, amik a természetes zsákmányállatokra hasonlítanak. Fontos, hogy a játék végén jutalomfalatot adj nekik, hogy a vadászatot" erdményesnek érezhesse. Különösen figyelj az olyan játékoknál erre, mint a lézerpointerek vagy a cica TV, melyek frusztrációt okozhatnak, hiszen a vadászat élményét nem követi a jól megérdemelt falatozás.

A macskák szeretnek csipegetni és kíváncsiak, ezért könnyen megismerkednek különféle eledelekkel és jutalomfalatokkal. Próbálj ki különböző textúrájú és ízesítésű falatokat, és még néhány egyszerű trükköt is megtaníthatsz nekik jutalomfalatok segítségével. Fontos, hogy mindig jutalmazd meg őket a kívánt viselkedésért.

A FELIX jutalomfalatok receptúrái nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és tartósítószereket, értékes összetevőkkel készülnek, így nyugodt szívvel adhatod őket kedvencednek.

Játék ötletek FELIX jutalomfalatokhoz

A FELIX Play Tubes falatok feldobják a közös játékot. A hengeres alak, kettős ízesítés és változatos méretek mellett a Felix jutalomfalatok íze vonzza a cicát. Egyszerűen dobj egyet a padlóra, és nézd, ahogy a cicád utána rohan! 

Ha ez nem elég, készíts papírkarika-labdát WC papír vagy konyhai papírtörlő megmaradt közepéből, amelyet megtölthetsz a falatokkal. Ha nincs időd labdát készíteni, akkor egy papírdarabba is begöngyölheted a jutalomfalatot, így lesz egy kis meglepetés, ha sikerül szétcincálni.  Ez a játék ideális azoknak a cicáknak, akik nem kedvelik a műanyag snacklabdákat.

Szeretnéd, hogy cicádnak kihívást jelentsen a játék? Próbálj ki egy natúr papírzacskót, amibe cicamancs méretű lyukakat vágsz, majd belehelyezed a FELIX Tasty Nuggets vagy a FELIX Party Mix falatokat és lezárod. 

Ha ez könnyű neki, akkor jöhet a cipősdoboz, persze szintén lyukakkal! Tegyél bele különféle jutalomfalatokat, majd zárd le és hagyd, hogy cicád kitalálja, hogyan juthat a finomságokhoz. Ezek a játékok kihívást jelentenek a cicádnak, és remek szórakozást az egész családnak.