Étkezés
Mentsd meg a húsvéti maradékokat!
4
Hozzávalók
- 35 g Maggi Rakott tészta alap
- 200 ml tejszín
- 300 ml víz
- 20 dkg sonka
- 2 ek olaj
- 1 ek paradicsompüré
- 320 g durumtészta
- 7 dkg sajt
- 1 csomag medvehagyma
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- Keverd el a Maggi Rakott Tészta alapot 200 ml tejszínben és 300 ml vízbe. Időnként megkeverve főzd kb. 1 percig.
- Add hozzá a paradicsompürét, az apróra vágott medvehagymát, majd sózd, borsozd ízlés szerint.
- A nyers tésztát öntsd a tepsibe, szórd rá a csíkokra vagy kockákra vágott sonkát, és öntsd rá az elkészített Maggi Rakott Tészta alapot. Az egészet szórd meg sajttal.
- 200°C-ra előmelegített sütőben süsd 25 percig.
A MAGGI maradékmentő alapok segítségével a kamrádban, hűtődben megmaradt hozzávalókból is változatos, ínycsiklandó ételeket készíthetsz. A rakott tészta alap harmonikus ízvilágát a szárított zöldségek és fűszernövények biztosítják. A recepten pedig változtass bátran aszerint, milyen maradék alapanyagokat találsz a konyhában.