Maradékmentő rakott tészta recept

Étkezés
Maradékmentő rakott tészta recept
Ebben a tésztában benne vannak a nyár ízei, mindenképp próbáld ki szezonális alapanyagokkal!
3

Hozzávalók

  • 35 g MAGGI Rakott Tészta alap
  • 600 ml víz
  • 180 g penne tészta
  • 100 g kolbász vékony karikákra vágva
  • 1 db közepes méretű cukkini felkockázva
  • 2 db paprika apróra vágva
  • pár szem koktélparadicsom félbevágva
  • 150 g tejszín
  • 40 g sajt

Elkészítés

  1. Keverd össze a MAGGI Rakott tészta alapot 150 ml tejszínnel és 600 ml vízzel, majd forrald össze egy edényben, időnként megkeverve 1 percig.
  2. Öntsd a nyers tésztát egy kiolajozott tűzálló tálba, szórd rá a felkarikázott kolbászt és a zöldségeket, majd öntsd rá az alapot, és alaposan keverd össze. 
  3. A tetejére szórj reszelt sajtot, és 200 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül süsd kb. 35 percig.