Étkezés
Ebben a tésztában benne vannak a nyár ízei, mindenképp próbáld ki szezonális alapanyagokkal!
3
Hozzávalók
- 35 g MAGGI Rakott Tészta alap
- 600 ml víz
- 180 g penne tészta
- 100 g kolbász vékony karikákra vágva
- 1 db közepes méretű cukkini felkockázva
- 2 db paprika apróra vágva
- pár szem koktélparadicsom félbevágva
- 150 g tejszín
- 40 g sajt
Elkészítés
- Keverd össze a MAGGI Rakott tészta alapot 150 ml tejszínnel és 600 ml vízzel, majd forrald össze egy edényben, időnként megkeverve 1 percig.
- Öntsd a nyers tésztát egy kiolajozott tűzálló tálba, szórd rá a felkarikázott kolbászt és a zöldségeket, majd öntsd rá az alapot, és alaposan keverd össze.
- A tetejére szórj reszelt sajtot, és 200 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül süsd kb. 35 percig.