Pumpkin spice latte, avagy fűszeres sütőtökös tejeskávé

Az utóbbi években hazánkban is egyre népszerűbb ez a fűszeres kávékülönlegesség. Ha egyszer kipróbálod, biztos, hogy nagy kedvenc lesz.

Tovább

Bécsi kávé - Igazi kávéházi klasszikus

Kicsi, de fantasztikusan finom, ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni.

Tovább

Mentás Mohito kávékoktél

Nyáron a menta az egyik alap zöldfűszer, amit érdemes otthon tartanod. Csodás hűsítőkhöz, desszertekhez, házi fagyikba, de akár a vitaminos vízbe is érdemes beleáztatni pár levéllel.

Arra viszont lehet hogy még nem gondoltál, hogy a jeges kávéhoz is nagyon illik a menta! Ez az alkoholmentes mentás kávékoktél egyenesen fantasztikus.

Tovább

Kávés limonádé

Elsőre talán bizarrul hangzik, de eszméletlen finom. Ízében az összes napsugár, a citrusok, a méz és a kávé tökéletes harmóniája. Nem is kívánhatnál tökéletesebb hűsítőt egy forró nyári napon.

Bár tulajdonképp bármilyen jó minőségű kávéból nagyon finom, a tökéletes kompozícióhoz a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cold Brew kapszulát javasoljuk.

Tudtad? A Cold Brew kávé készítési eljárás során a kávét órákon át hideg vízben áztatják, majd fokozatosan csepegtetik, az így készült kávé sokkal frissítőbb és kevésbé kesernyés, mint ugyanaz a kávé forrón lefőzve. Nem véletlen, hogy a kávé ínyencek körében nagyon népszerű.

Neked nem kell órákat várni egy finom Cold Brew-ra, hiszen a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek hideg elkészítés funkciójának és a különleges Cold Brew kapszulának köszönhetően kevesebb, mint egy perc alatt elkészítheted ezt a különleges hideg kávét, ami a hűsítő nyári kávékoktélok tökéletes alapja.

Tovább

Kávés pohárkrém, ennél többet nem kívánhatsz

Egy újabb szuper kávés desszert, hogy a kávé aromáját ne csak forró ital formájában élvezd. 

A selymes, könnyű kávékrém találkozása a roppanós granolával.
Ha szereted a kávét, ezt az egyszerűen elkészíthető kávékrém receptet imádni fogod! Nem lehet elrontani, és percek alatt kész.  

Tovább

Narancsos kávékoktél recept

Szuper ajánlatokkal készültünk a kávérajongók számára. Ezekkel a kávékoktélokkal mindenkit leveszel a lábáról.

Tovább

Fűszeres kávékoktél recept

Szuper ajánlatokkal készültünk a kávérajongók számára. Ezekkel a kávékoktélokkal mindenkit leveszel a lábáról.

Tovább

Tiramisu

Ez talán a legismertebb kávés édesség. Ha eddig nem próbáltad, most itt az ideje.

Tovább