Tormás-petrezselymes céklakrém

Itt a friss új cékla a piacokon, kár lenne kihagyni ezt a kivételes színű mártogatóst a repertoárból. Ha eddig nem próbáltad a céklát sütve, itt az ideje. Teljesen más az íze, mint az ecetes céklasalátában. Az intenzív földes íz helyett inkább az édeskés aromák kerülnek előtérbe, ezért is egészíti ki nagyszerűen a pikáns torma.

Tovább

Olívás gombakrém

Melegszendvicsre, húsok mellé vagy levelestészta batyuba is teheted, nem fogod megbánni!

Tovább

Bazsalikomos cukkinikrém

Zöld színe miatt lehet, hogy nem lesz a gyerekek kedvenc mártogatósa, de kenyérre kenve egy szelet sajttal már könnyebben megeszik majd. Sőt, ha házi pizzát sütsz, egyik felére paradicsomszósz helyett kipróbálhatod ezt a finomságot.

Tovább

Almachips

Házi chips-et gyümölcsből és zöldségekből is készíthetsz, a gyümölcs chips-hez kitűnő alapanyag az alma.

Tovább

Egyszerű vendégváró hamis pizza

Hamis pizza levelestésztából, mikrozölddel!

Tovább

A legkrémesebb gyümölcsturmix

Ha szereted a tejes italokat, valószínűleg készítettél már gyümölcsturmixot. Ami viszont ezt a receptet különlegessé teszi, az a szuper krémes állaga, valamint egy plusz összetevő, ami igazán rostban gazdaggá teszi.

Mert a gyümölcsturmixokba simán tehetsz zabpelyhet, amitől rostban gazdag lesz, és így például reggelire is jó választás mondjuk olyan gyerekeknek, akiknek az étvágya reggel még nem az igazi, de egy színes turmixtól azért elcsábulnak.

Tovább

Joghurtos zöldfűszeres mártogatós gazdagon

Ebbe aztán beleadtunk apait-anyait. 4 féle friss fűszer és újhagyma teszi gazdaggá és izgalmassá ezt az amúgy pofon egyszerűen elkészíthető mártogatóst. Friss, üde, grillezéshez, húsok mellé telitalálat.

Tovább

Görög tekercsek

Hidd el, mindenki megnyalja majd mind a tíz ujját utána!

Tovább

Sajtos batyuk

Gyors vendégváró vagy otthoni kényeztetés.

Tovább

Tápiókapuding idénygyümölccsel

Ez a desszert nem csak vegán, hanem gluténmentes is, idénygyümölccsel tudod változatossá tenni.

Tovább