Olívás gombakrém

Étkezés
Olívás gombakrém
Melegszendvicsre, húsok mellé vagy levelestészta batyuba is teheted, nem fogod megbánni!
4

Hozzávalók

  • 1 + 2 ek olívaolaj 
  • 30 dkg barna csiperkegomba 
  • só, bors ízlés szerint 
  • 1 gerezd fokhagyma  
  • 1 nagy marék magozott olívabogyó 
  • 1 ek balzsamecet 
  • 2 ek MAGGI Zöldfűszeres Bolognai szósz

Elkészítés

  1. A gombákat pucold meg, vágd kis szeletekre, majd 1 ek olajon pirítsd őket 2-3 percig. 
  2. Sózd, borsozd a gombát, majd add hozzá a zúzott fokhagymát. Kevergesd folyamatosan, hogy ne égjen meg a fokhagyma, és süsd addig, míg a gomba megpuhul (ez kb. még 1 perc). 
  3. Tedd turmixgépbe, add hozzá a többi hozzávalót, és turmixold addig, míg sima krém lesz.