Étkezés
Melegszendvicsre, húsok mellé vagy levelestészta batyuba is teheted, nem fogod megbánni!
4
Hozzávalók
- 1 + 2 ek olívaolaj
- 30 dkg barna csiperkegomba
- só, bors ízlés szerint
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 nagy marék magozott olívabogyó
- 1 ek balzsamecet
- 2 ek MAGGI Zöldfűszeres Bolognai szósz
Elkészítés
- A gombákat pucold meg, vágd kis szeletekre, majd 1 ek olajon pirítsd őket 2-3 percig.
- Sózd, borsozd a gombát, majd add hozzá a zúzott fokhagymát. Kevergesd folyamatosan, hogy ne égjen meg a fokhagyma, és süsd addig, míg a gomba megpuhul (ez kb. még 1 perc).
- Tedd turmixgépbe, add hozzá a többi hozzávalót, és turmixold addig, míg sima krém lesz.