Tízórai

Tízórai a kisétlezés

Kisétkezés, nem csak gyerekeknek! Fontos, hogy odafigyelj a rendszeres étkezésre. Ne hagyjátok ki a tízórait!

Étkezés
Különleges tejes receptek, amiket egyszerűen elkészíthetsz otthon is.
Étkezés
Ha szereted a tejes italokat, valószínűleg készítettél már gyümölcsturmixot. Ami viszont ezt a receptet különlegessé teszi, az a szuper krémes állaga, valamint egy plusz összetevő, ami igazán rostban gazdaggá teszi.

Mert a gyümölcsturmixokba simán tehetsz zabpelyhet, amitől rostban gazdag lesz, és így például reggelire is jó választás mondjuk olyan gyerekeknek, akiknek az étvágya reggel még nem az igazi, de egy színes turmixtól azért elcsábulnak.
Étkezés
Ebbe aztán beleadtunk apait-anyait. 4 féle friss fűszer és újhagyma teszi gazdaggá és izgalmassá ezt az amúgy pofon egyszerűen elkészíthető mártogatóst. Friss, üde, grillezéshez, húsok mellé telitalálat.
Étkezés
Ez a desszert nem csak vegán, hanem gluténmentes is, idénygyümölccsel tudod változatossá tenni.
Étkezés
Olyan fahéjas finomságokat mutatunk, amik hamar kedvencek lesznek majd, nem csak azért, mert nagyon finomak, hanem mert gyorsan, egyszerűen elkészíthetők.
Étkezés
Házi fahéjas csiga, villámrecept változatban. Körülbelül 10 kisebb csigához.
Étkezés
Ha már unjátok a szendvicset, és olyan tízórai ötletekre vadászol, amiket szívesen megesznek a gyerekek, elkészítésük egyszerű, és még a kiegyensúlyozott étrendbe is beilleszthetők, ezeket ne hagyd ki!
Étkezés
Az első két iskolában töltött hét után már elég nehéz kitalálni, mit is csomagolj a gyerekeknek, hogy szívesen egyék, de ne legyen egyhangú. Less el tőlünk pár ötletet.