Sült paprikakrémes tészta zöldséggolyókkal

Étkezés
Sült paprikakrémes tészta zöldséggolyókkal
Készítsd el ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, és élvezzétek a nyári zöldségvarázst az egész családdal!
4

Hozzávalók

  • 2 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyó
  • 3 db nagyobb kápia paprika
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 400 g durumtészta
  • 50 g kesudió
  • 1 tk szárított oregánó
  • 3 ek sörélesztő pehely
  • só, bors ízlés szerint
  • 200 ml mandulaital

Elkészítés

  1. Tedd a paprikát (egyben), hagymát, fokhagymát sütőpapírral bélelt tepsire és 220 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 30 percig, míg a paprika megpirul.
  2. Vedd ki a sütőből, és hagyd hűlni 15 percig.
  3. Míg hűl a paprika, vedd le a sütő hőfokát 180 fokra, és süsd ki a Garden Gourmet Zöldséggolyókat a csomagoláson található leírásnak megfelelően 6-7 perc alatt.
  4. Áztasd forró vízbe a kesudiót, hogy megpuhuljon, közben főzd ki a tésztát.
  5. Míg a tészta fő, húzd le a paprikák héját, vedd ki a magházukat, tedd őket turmixgépbe, add hozzá a kesudiót, hagymákat, sörélesztőt, fűszereket és a növényi italt, és turmixold krémesre.
  6. Mikor kifőtt a tészta, keverd hozzá a szószt, és tálald mellé a zöldséggolyókat.