Étkezés
Készítsd el ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, és élvezzétek a nyári zöldségvarázst az egész családdal!
4
Hozzávalók
- 2 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyó
- 3 db nagyobb kápia paprika
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 400 g durumtészta
- 50 g kesudió
- 1 tk szárított oregánó
- 3 ek sörélesztő pehely
- só, bors ízlés szerint
- 200 ml mandulaital
Elkészítés
- Tedd a paprikát (egyben), hagymát, fokhagymát sütőpapírral bélelt tepsire és 220 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 30 percig, míg a paprika megpirul.
- Vedd ki a sütőből, és hagyd hűlni 15 percig.
- Míg hűl a paprika, vedd le a sütő hőfokát 180 fokra, és süsd ki a Garden Gourmet Zöldséggolyókat a csomagoláson található leírásnak megfelelően 6-7 perc alatt.
- Áztasd forró vízbe a kesudiót, hogy megpuhuljon, közben főzd ki a tésztát.
- Míg a tészta fő, húzd le a paprikák héját, vedd ki a magházukat, tedd őket turmixgépbe, add hozzá a kesudiót, hagymákat, sörélesztőt, fűszereket és a növényi italt, és turmixold krémesre.
- Mikor kifőtt a tészta, keverd hozzá a szószt, és tálald mellé a zöldséggolyókat.