Szőlős kuszkusz saláta

Étkezés
Szőlős kuszkusz saláta
Ellenállhatatlan őszi saláta percek alatt.
4

Hozzávalók

  • 1 csésze kuszkusz
  • 1 csomag rukkola
  • 20 dkg szőlő megmosva, félbevágva
  • 1 marék pirított mandula
  • 15 dkg camembert
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 ek citromlé
  • só és bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. A kuszkuszt kétszeres mennyiségű forró, sós vízben főzd puhára, majd hagyd hűlni.
  2. Készítsd el az öntetet az olívaolaj, citromlé, só és bors keverékéből. 
  3. Egy nagy tálban keverd össze a kuszkuszt és a rukkolát, majd öntsd rá a salátaöntetet.
  4. Forgasd bele a szőlőt, tálaláskor szeleteld rá a camembert sajtot.