Saláta

Saláták hidegen és melegen

Ha gyorsan, valami könnyűt szeretnél! A saláta több annál, mint hogy jégsalátát és paradicsomot leöntesz egy kis olajjal. Válogass a sokféle zöldség, gyümölcs, gabonafélék között. Használj fel a salátáidhoz hüvelyeseket, magvakat is! Készíts változatos salátaönteteket, hogy sose und meg a salátát!

Étkezés
Most bebizonyítjuk, hogy a saláta nem csak nyári műfaj, és azt is, hogy mennyire változatosan készíthető akár gyümölcsökkel megbolondítva is.
Étkezés
Ellenállhatatlan őszi saláta percek alatt.
Étkezés
Pár hozzávaló és a nagyszerű Garden Gourmet vegetáriánus pirított falatok, és kész a tápláló saláta. A zöldségek, gyümölcsök olajos magvak hozzáadásával vitaminokban és rostokban gazdag salátát készíthetsz.
Étkezés
Ez a zöldfűszeres mártás is több, mint salátaöntet. Persze nagyon finom egy hagyományos salátán is, de tálalhatod sült zöldségek vagy sült húsok, halak mellé is. De még az egyszerű, sütőben sült krumpli mellé is fantasztikus.
Étkezés
Öntheted salátára, de sült húsok mellé is fantasztikus. Egy kis zöldfűszerrel tovább fokozhatod az élvezeteket! Mentával igazi nyári öntet lesz, de a bazsalikom is nagyon illik hozzá.
Ha csak valami igazán könnyűre vágynál! A nagy melegben csak egy könnyű, frissítő salátát ennél? Vagy egyszerűen tudod, mennyire fontos a friss zöldségfogyasztás, és szeretnél ellesni pár izgalmas salátaöntet receptet?
Étkezés
Tökéletes zöldsalátákhoz, görög salátához, vagy pikánsabbá teheted vele a grillezett zöldségeket.
Étkezés
Ha a céklára máris vágtál egy grimaszt, ne add még fel, olvass tovább! Ez ugyanis nem a klasszikus ecetes céklasaláta. Ehhez a salátához sült céklát használtunk. És ez teljesen meg fogja változtatni a cékláról alkotott véleményedet. Ebben a formájában a cékla édeskés és kevésbé „föld ízű”. Puha, zamatos, lágy, remekül kombinálható markánsabb ízű kiegészítőkkel, mint ebben a salátában a kéksajt.
Étkezés
Egy szelet teljes kiőrlésű pirítóssal vagy húsok halak mellé köretként is telitalálat. Pénztárcakímélő alapanyagokból gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Ugye nem is kérdés, hogy kipróbálod-e?
Étkezés
Kóstold meg ezt a könnyű, frissítő, zamatos salátát, ami bizonyítja, hogy egyszerű alapanyagokból is lehet izgalmas finomságot készíteni, és hogy a saláta egyáltalán nem egy unalmas műfaj.