Saláta

Saláták hidegen és melegen

Ha gyorsan, valami könnyűt szeretnél! A saláta több annál, mint hogy jégsalátát és paradicsomot leöntesz egy kis olajjal. Válogass a sokféle zöldség, gyümölcs, gabonafélék között. Használj fel a salátáidhoz hüvelyeseket, magvakat is! Készíts változatos salátaönteteket, hogy sose und meg a salátát!

Étkezés
Alapanyagokban nincs hiány, mégsem tudsz megújulni saláta fronton? Ezekkel a tippekkel egyszerűbb lesz, mint hinnéd.
Étkezés
Igen, valószínűleg te is szoktál kukoricát tenni a salátába, de ez most egy teljesen új recept. Ha nincs lehetőséged grillezni, próbáld ki elektromos grillen vagy sütőben. Bár a különleges füstös íz így elmarad, az eredmény azonban így is mesés lesz.
Étkezés
Egy tányéron a nyár ízei. Köretnek vagy akár főételnek is eheted, nem lehet megunni!
Étkezés
Egy szuper salátaöntet, és hozzá két izgalmas recept, amiket kár lenne kihagyni a nyári menüből.
Étkezés
Grillezéskor a gomba és a kaliforniai paprika is rendszerint előkerül, használd most fel őket ehhez a laktató salátához. Ha nem éppen nem grilleztek, serpenyőben sütve is tökéletes!
Amíg pedig tart a spárga szezon, használjátok ki, és tegyetek bele spárgát is!
Nem vagy babonás, de újévkor azért te is eszel lencsét, biztos, ami biztos? Nem vagy egyedül… A hagyományos lencsefőzelék helyett most mutatunk két másik szuper receptet.
Étkezés
Dobd össze ezt a színes salátát!
Étkezés
Bár a hagyományos lencsefőzeléknek is megvan a maga varázsa, ez a lencse saláta mégis izgalmasabb.
Étkezés
A káposzta is igazi vitaminbomba, könnyen beszerezhető, és jól tűri a hosszú tárolást. Nagy élelmi rost- és vitamintartalma miatt a kiegyensúlyozott táplálkozás fontos alapanyaga. Dobj össze belőle most egy színes salátát!