Kakaó

Kakaó címke

Reggelire, uzsonnához, hidegen, melegen? Mindenhogyan szeretjük!

Életmód
Otthoni kuckózáshoz nincs is jobb, mint egy bögre forró kakaó vagy gőzölgő kávé.
Étkezés
Ne hagyd, hogy a kakaózás iránti szenvedély a gyerekkorral elillanjon! A kakaó minden korosztálynak tartogat izgalmas kalandokat, nem is akármilyeneket. És ezt most be is bizonyítjuk.
Teszt
Nálatok is nagy kedvenc a kakaó? Azt valószínűleg tudod, hogy az egyik legfinomabb reggeli ital, amit a gyerekek is nagyon szeretnek, de vajon ezen kívül mennyi mindent tudsz még róla? Töltsd ki tesztünket, és kiderül, mennyire vagy képben.
Gyerek
A gyerekek többsége imádja a bábszínházat. Egy kis kreativitással pedig az otthonodba hozhatod a bábjátékok örömét, nem is kell hozzá sok kellék vagy előkészület.
Étkezés
Hétköznap a nagy rohanásban általában örülünk, ha egy szendvics elkészítése belefér az időbe, a meleg reggelit pedig a hétvégére hagyjuk. Ezeket a recepteket egy kevésbé rohanós hétköznapon is el tudod készíteni, de hétvégén mindenképp próbáld ki!
Étkezés
A szülőké azért, mert pofon egyszerűen elkészíthető, és ráadásul a kiegyensúlyozott étrendbe is illik, a gyerekeké pedig azért, mert eszméletlen finom.
Étkezés
Mutasd meg a gyerekeknek, hogyan lehet a szépséghibás, de még fogyasztható alapanyagokat ügyesen felhasználni ahelyett, hogy kidobnátok!
Annyira egyszerű elkészíteni, hogy nyugodtan bevonhatod a gyerekeket is!
Gyerek
Ha már nekivágtok a gyerekekkel az őszi erdőnek-mezőnek, kicsit készüljetek fel a programra, és kössétek össze akár egy klassz kreatív elfoglaltsággal is!
Gyerek
Sokszor csak egy kis apróságon múlik, hogy a gyerek miért nem hajlandó megenni bizonyos gyümölcsöket.
Étkezés
Ha NESQUIK Zabkásából készítitek a reggelit, a gyerekek - életkortól függően – szinte teljesen önállóan is ízletes és tápláló reggelit tudnak az asztalra varázsolni. Ugye, neked is ez lesz a kedvenced?