Kakaó

Reggelire, uzsonnához, hidegen, melegen? Mindenhogyan szeretjük!

Gyerek
Sokszor csak egy kis apróságon múlik, hogy a gyerek miért nem hajlandó megenni bizonyos gyümölcsöket.
Teszt
Nálatok is nagy kedvenc a kakaó? Azt valószínűleg tudod, hogy az egyik legfinomabb reggeli ital, amit a gyerekek is nagyon szeretnek, de vajon ezen kívül mennyi mindent tudsz még róla? Töltsd ki tesztünket, és kiderül, mennyire vagy képben.
Étkezés
Ha NESQUIK Zabkásából készítitek a reggelit, a gyerekek - életkortól függően – szinte teljesen önállóan is ízletes és tápláló reggelit tudnak az asztalra varázsolni. Ugye, neked is ez lesz a kedvenced?
Étkezés
Ez a finomság tejjel készítve tökéletes választás, ha villámgyorsan elkészíthető, teljes értékű reggelit szeretnél adni a gyerekeknek.
Étkezés
Mert kakaóval jól indul a nap, ugye? Ezekkel a receptekkel nem csak a gyerekeknek, hanem neked is, mert tényleg nagyon egyszerű elkészíteni őket.
Egy szuper recept, amit ha kipróbáltok, biztosan rendszeresen benne lesz a menüben.
Étkezés
Ha szeretitek a kakaós sütiket, ez nem szabad kihagynod!
Étkezés
Szinte elronthatatlan, és 30 perc alatt kész.
Étkezés
Nem is gondolnád, hogy mennyire sokoldalúak a zöldségek. Sütemény vagy akár „tészta” is készülhet belőlük. Így még a válogatós gyerekeknek is könnyebben csúszik majd.
Étkezés
A cukkini egyébként azért nagyon sokoldalúan felhasználható zöldség, mert az íze semleges. Ugyanakkor könnyű vele dolgozni, a tésztákat kellemesen puhává teszi. Ezért tökéletes alapanyag ebbe a tortába.