Kakaó

Kakaó címke

Reggelire, uzsonnához, hidegen, melegen? Mindenhogyan szeretjük!

Étkezés
Mert kakaóval jól indul a nap, ugye? Ezekkel a receptekkel nem csak a gyerekeknek, hanem neked is, mert tényleg nagyon egyszerű elkészíteni őket.
Étkezés
A kelesztés miatt a házi kalács készítése picit időigényes, de az előkészületek nem igényelnek sem nagy rutint, sem sok időt. Az eredmény pedig minden percért kárpótol.
Életmód
Otthoni kuckózáshoz nincs is jobb, mint egy bögre forró kakaó vagy gőzölgő kávé.
Étkezés
Ne hagyd, hogy a kakaózás iránti szenvedély a gyerekkorral elillanjon! A kakaó minden korosztálynak tartogat izgalmas kalandokat, nem is akármilyeneket. És ezt most be is bizonyítjuk.
Teszt
Nálatok is nagy kedvenc a kakaó? Azt valószínűleg tudod, hogy az egyik legfinomabb reggeli ital, amit a gyerekek is nagyon szeretnek, de vajon ezen kívül mennyi mindent tudsz még róla? Töltsd ki tesztünket, és kiderül, mennyire vagy képben.
Gyerek
A gyerekek többsége imádja a bábszínházat. Egy kis kreativitással pedig az otthonodba hozhatod a bábjátékok örömét, nem is kell hozzá sok kellék vagy előkészület.
Étkezés
Hétköznap a nagy rohanásban általában örülünk, ha egy szendvics elkészítése belefér az időbe, a meleg reggelit pedig a hétvégére hagyjuk. Ezeket a recepteket egy kevésbé rohanós hétköznapon is el tudod készíteni, de hétvégén mindenképp próbáld ki!
Étkezés
A szülőké azért, mert pofon egyszerűen elkészíthető, és ráadásul a kiegyensúlyozott étrendbe is illik, a gyerekeké pedig azért, mert eszméletlen finom.
Étkezés
Mutasd meg a gyerekeknek, hogyan lehet a szépséghibás, de még fogyasztható alapanyagokat ügyesen felhasználni ahelyett, hogy kidobnátok!
Annyira egyszerű elkészíteni, hogy nyugodtan bevonhatod a gyerekeket is!
Gyerek
Ha már nekivágtok a gyerekekkel az őszi erdőnek-mezőnek, kicsit készüljetek fel a programra, és kössétek össze akár egy klassz kreatív elfoglaltsággal is!