Kávé

Egy gőzölgő feketét? Habos cappuccinot? Gyere beszélgessünk!

Teszt
Mennyire vagy otthon a kávé világában? Tudod, mi a különbség az Arabica és a Robusta kávébabból főzött kávék között, mi az a krémes réteg egy igazán jó espresso tetején? És azt, hogy a Nestlé hogyan támogatja a kávétermelő gazdákat? Teszteld velünk tudásod!
Étkezés
Rövid, hosszú, tejes, forró vagy jeges? Ha kávé, akkor jöhet, ugye? A Kávé Világnapja alkalmából összegyűjtöttük kedvenc kávés receptjeinket, hogy a lehető legváltozatosabban fogyaszthasd.
Étkezés
Ezekkel a jegeskávékkal maximumra emelheted a nyári hangulatot! Egyszerűen elkészíthető izgalmas receptek.
Étkezés
Nyáron a menta az egyik alap zöldfűszer, amit érdemes otthon tartanod. Csodás hűsítőkhöz, desszertekhez, házi fagyikba, de akár a vitaminos vízbe is érdemes beleáztatni pár levéllel.

Arra viszont lehet hogy még nem gondoltál, hogy a jeges kávéhoz is nagyon illik a menta! Ez az alkoholmentes mentás kávékoktél egyenesen fantasztikus.
Étkezés
Elsőre talán bizarrul hangzik, de eszméletlen finom. Ízében az összes napsugár, a citrusok, a méz és a kávé tökéletes harmóniája. Nem is kívánhatnál tökéletesebb hűsítőt egy forró nyári napon.

Bár tulajdonképp bármilyen jó minőségű kávéból nagyon finom, a tökéletes kompozícióhoz a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cold Brew kapszulát javasoljuk.

Tudtad? A Cold Brew kávé készítési eljárás során a kávét órákon át hideg vízben áztatják, majd fokozatosan csepegtetik, az így készült kávé sokkal frissítőbb és kevésbé kesernyés, mint ugyanaz a kávé forrón lefőzve. Nem véletlen, hogy a kávé ínyencek körében nagyon népszerű.

Neked nem kell órákat várni egy finom Cold Brew-ra, hiszen a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek hideg elkészítés funkciójának és a különleges Cold Brew kapszulának köszönhetően kevesebb, mint egy perc alatt elkészítheted ezt a különleges hideg kávét, ami a hűsítő nyári kávékoktélok tökéletes alapja.
Étkezés
Egy újabb szuper kávés desszert, hogy a kávé aromáját ne csak forró ital formájában élvezd. 

A selymes, könnyű kávékrém találkozása a roppanós granolával.
Ha szereted a kávét, ezt az egyszerűen elkészíthető kávékrém receptet imádni fogod! Nem lehet elrontani, és percek alatt kész.  
Étkezés
Itt a jó idő, jöhetnek a jobbnál jobb jegeskávé ötletek?
Életmód
Te sem mered bevállalni, ha meglátod a kávén, hogy magas intenzitású, nehogy "kiugorjon a szíved"? Vagy pont fordítva, egy közepes intenzitású kávé szerinted már nem is elég? Nagyot tévedsz, és most megtudhatod miért!
Étkezés
A cappuccino az egyik legelterjedtebb kávés finomság, de tudod például hogyan készül az eredeti?
Étkezés
Szuper ajánlatokkal készültünk a kávérajongók számára. Ezekkel a kávékoktélokkal mindenkit leveszel a lábáról.