Kávé

Kávé címke

Egy gőzölgő feketét? Habos cappuccinot? Gyere beszélgessünk!

Életmód
Ha van rokonod, vagy barátod, aki szereti a kávét, akkor idén karácsonykor sem lesz nehéz dolgod, könnyű lesz nekik örömet okozni, ha elolvasod tippjeinket.
Életmód
Otthoni kuckózáshoz nincs is jobb, mint egy bögre forró kakaó vagy gőzölgő kávé.
Étkezés
Egy hideg téli estén jól esik egy forró ital, ami finoman átmelegít. Takarózzatok be egy meleg plédbe, lazítsatok, és kóstoljátok meg ezeket a finomságokat!
Étkezés
Ne tökölj! Vagyis... de! A sütőtök nem csak magában, de sütve is jó! Sőt, azok, akik amúgy sütve nem nagyon eszik, feldolgozva nagyon is megszeretik. Remek tippeket mutatunk.
Étkezés
Az utóbbi években hazánkban is egyre népszerűbb ez a fűszeres kávékülönlegesség. Ha egyszer kipróbálod, biztos, hogy nagy kedvenc lesz.
Étkezés
Ha a melegben te sem szívesen iszol forró italokat, de a kávéról sem szeretnél lemondani, ezek a jegeskávé receptek tetszeni fognak.
Étkezés
Mit tegyél a jóidőben, ha igazi kávéimádó vagy? Igyál izgalmas kávés hűsítőket! Egy jeges kávékoktél, egy ínycsiklandó frappé vagy egy különleges kávés limonádé bármikor lecsúszik, ugye?
Étkezés
Hétköznap a nagy rohanásban általában örülünk, ha egy szendvics elkészítése belefér az időbe, a meleg reggelit pedig a hétvégére hagyjuk. Ezeket a recepteket egy kevésbé rohanós hétköznapon is el tudod készíteni, de hétvégén mindenképp próbáld ki!