Kávé

Kávé címke

Egy gőzölgő feketét? Habos cappuccinot? Gyere beszélgessünk!

Étkezés
Ezt a finom, könnyű kávés smoothie recept egy csipetnyi kakaóval és mogyoróvajjal imádni fogod.
Étkezés
Ha növeled a növényi alapú alapanyagok arányát étrendedben, fontos, hogy gondoskodj a megfelelő fehérjebevitelről. Ez a kávékrém nem csak eszméletlen finom, de fehérjében gazdag is.
Étkezés
Villámalternatíva tiramisu rajongóknak, tej- és tojásmentesen.
Életmód
Ha van rokonod, vagy barátod, aki szereti a kávét, akkor idén karácsonykor sem lesz nehéz dolgod, könnyű lesz nekik örömet okozni, ha elolvasod tippjeinket.
Életmód
Otthoni kuckózáshoz nincs is jobb, mint egy bögre forró kakaó vagy gőzölgő kávé.
Étkezés
Egy hideg téli estén jól esik egy forró ital, ami finoman átmelegít. Takarózzatok be egy meleg plédbe, lazítsatok, és kóstoljátok meg ezeket a finomságokat!
Teszt
Mennyire vagy otthon a kávé világában? Tudod, mi a különbség az Arabica és a Robusta kávébabból főzött kávék között, mi az a krémes réteg egy igazán jó espresso tetején? És azt, hogy a Nestlé hogyan támogatja a kávétermelő gazdákat? Teszteld velünk tudásod!
Étkezés
Egy újabb szuper kávés desszert, hogy a kávé aromáját ne csak forró ital formájában élvezd. 

A selymes, könnyű kávékrém találkozása a roppanós granolával.
Ha szereted a kávét, ezt az egyszerűen elkészíthető kávékrém receptet imádni fogod! Nem lehet elrontani, és percek alatt kész.  
Életmód
Te sem mered bevállalni, ha meglátod a kávén, hogy magas intenzitású, nehogy "kiugorjon a szíved"? Vagy pont fordítva, egy közepes intenzitású kávé szerinted már nem is elég? Nagyot tévedsz, és most megtudhatod miért!
Étkezés
A cappuccino az egyik legelterjedtebb kávés finomság, de tudod például hogyan készül az eredeti?