<h1>Farsang</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Farsangi mulatság" data-entity-type="file" data-entity-uuid="16f2dd88-b987-41fd-8241-8caa0bb97007" src="/sites/default/files/inline-images/Farsang-cimke-479185182.jpg" /></div>

<p>Közeledik a farsang farka! Jelmezre fel!</p>

<p>A farsang csúcspontja a karnevál, hagyományos magyar nevén „a farsang farka”. Ez a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami nagy mulatságok közepette, valójában télbúcsúztató is. Számos városban ekkor rendezik meg a híres karnevált (riói karnevál, velencei karnevál), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást.&nbsp;A mulatozásról, vigadozásról és bálozásról híres farsangi időszak nélkülözhetetlen része az evés-ivás, dőzsölés.</p>

Gyerek
Gyors és kreatív farsangi jelmez ötleteket keresel, amiket az utolsó pillanatban is elkészíthetsz? Inspirálódj egyszerű, mégis stílusos jelmez javaslatainkból!
Téma
A mulatozásról, vigadozásról és bálozásról híres farsangi időszak nélkülözhetetlen része az evés-ivás, dőzsölés.
Étkezés
Szereted a fánkot, de nem akarsz a kelesztéssel bajlódni? Ezzel a fánkkal még a kezdők is könnyedén megbirkóznak.
Gyerek
Szeretnétek egy farsangi bulit a gyerekeknek? Tippjeinkkel mindenre felkészülhetsz.
Téma
Jelmezek kicsiknek és finomságok az egész családnak.
Étkezés
Ha a farsangi fánk sütéstől eddig csak a bő olaj okozta kellemetlenségek tartottak vissza, most eljött a te időd! Sütőben is szuper finom fánkokat süthetsz, ha kipróbálod ezt a receptet.
Étkezés
Egy szenzációs farsangi fánk vagy más egyszerű, de nagyszerű vendégváró finomság? Itt mindent megtalálsz.
Gyerek
Közeleg az iskolai vagy óvodai farsang, és még nem tudod, milyen jelmeze legyen a gyerekeknek? Ezeket a farsangi jelmezeket egyszerűen elkészítheted, még akkor is, ha nem túl jó a kézügyességed.
Gyerek
Olyan jelmez ötleteket mutatunk, amiket otthon is könnyen elkészíthettek.
Életmód
Utolsó pillanatra hagytad a jelmez beszerzését vagy még mindig nincs ötleted? Ne csüggedj, ezeket a jelmezeket akár saját magad is egyszerűen elkészítheted, ráadásul tényleg nagyon csinosak.