Farsang

farsang

Közeledik a farsang farka! Jelmezre fel!

Téma
Jelmezek kicsiknek és finomságok az egész családnak.
Recept
Ha a farsangi fánk sütéstől eddig csak a bő olaj okozta kellemetlenségek tartottak vissza, most eljött a te időd! Sütőben is szuper finom fánkokat süthetsz, ha kipróbálod ezt a receptet.
Recept
A fánk mellé készüljön mindenféle apró falatka, amit menet közben bekaphattok.
Gyerek
Közeleg az iskolai vagy óvodai farsang, és még nem tudod, milyen jelmeze legyen a gyerekeknek? Ezeket a farsangi jelmezeket egyszerűen elkészítheted, még akkor is, ha nem túl jó a kézügyességed.
Gyerek
Olyan jelmez ötleteket mutatunk, amiket otthon is könnyen elkészíthettek.
Életmód
Utolsó pillanatra hagytad a jelmez beszerzését vagy még mindig nincs ötleted? Ne csüggedj, ezeket a jelmezeket akár saját magad is egyszerűen elkészítheted, ráadásul tényleg nagyon csinosak.
Gyerek
Farsangi buliba vagy hivatalos, de nincs kedved jelmezért rohangálni? Egy jól eltalált sminkkel és néhány apró kiegészítővel garantáltan nem fogsz kilógni a farsangi kavalkádból. Sőt, akár gyermekednek is elkészítheted!
Életmód
A gyerekek fejében leginkább az iskolai jelmezbál és az isteni fánk jelenti a farsangi időszakot. De vajon tudják, hogy mit is ünneplünk farsangkor? Meséld el nekik.
Gyerek
Különleges kézügyesség nélkül gyorsan, egyszerűen házilag elkészíthető jelmezek, amiket a gyerekek is szeretni fognak.
Életmód
Mégis lesz farsangi buli? Akár ma este vagy hétvégén? Semmi pánik, itt van három szuper mentő ötlet, amihez még ki sem kell mozdulnod, gyorsan kész, és elég menő.