Farsangi falatkák

Recept
corn dog
A fánk mellé készüljön mindenféle apró falatka, amit menet közben bekaphattok.

Ezek az egyszerűen elkészíthető falatkák osztatlan sikert aratnak majd a gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

Nincs is jobb buli, mint egy gyerekes – felnőttes farsangi mulatság. Mi kell hozzá? Pár jó jelmez, farsangi fánk, italok és finomságok, amelyekkel még színesebbé teheted az estét.

Ha még gondban vagy, hogy ki mibe öltözzön, akkor böngéssz farsangi jelmez ötleteink között, biztosan találsz pár könnyen kivitelezhető tippet, amit szívesen megvalósítanál. Ha pedig már azon töröd a fejed, hogy mi kerüljön a farsangi asztalra, akkor olvass tovább.

Fánk nélkül nincs farsangi buli, ne hagyd ki ezt az elronthatatlan farsangi fánkot! De ha nem szívesen sütsz bő olajban, a sütőben sült fánkhoz is van egy tuti receptünk. A fánkok mellé pedig készíts pár nagyon egyszerű, de mutatós falatot, amiből mindenki szívesen fog csipegetni.

Kakaós mini muffin

Ha a gyerekeknek akarsz kedveskedni, a muffin mellé készíts egy bögre finom kakakót!
Tudtad, hogy a világon elsőként Magyarországon kapható a NESQUIK All Natural kakaóitalpor hozzáadott cukor nélkül
A NESQUIK All Natural hozzáadott cukor nélküli kakaóitalpor így ízléseteknek megfelelően édesíthető mézzel vagy más természetes édesítőszerrel. 

Ha szeretnéd, hogy a gyerekek édességen kívül mást is egyenek, akkor készítsd el a másik kedvenc gyerekételt, a virslit, de egy kicsit izgalmasabb formában.

Corn dog