Egyszerűen elkészíthető felnőtt jelmezek

Életmód
felnőtt jelmezek
Utolsó pillanatra hagytad a jelmez beszerzését vagy még mindig nincs ötleted? Ne csüggedj, ezeket a jelmezeket akár saját magad is egyszerűen elkészítheted, ráadásul tényleg nagyon csinosak.

A farsang nem csak a gyerekek nagy kedvence, hanem a felnőtteknek is remek ürügy, hogy gyermeki izgalommal beöltözzenek, és felhőtlenül szórakozzanak. Persze a legegyszerűbb ilyenkor egy jelmezkölcsönzőbe elrohanni, de ennek vannak hátrányai is. Sokszor már nem kapsz jó minőségű jelmezt, vagy nincs megfelelő méret. Sokan pedig egyszerűen csak szívesen buliznak saját ruhában. 

Ha szeretnél valami saját készítésűt, de nincs időd vagy kézügyességed, vagy csak vicces, kreatív ötletre van szükséged, nézd meg képgalériánkat egy-két klassz, házilag elkészíthető jelmez ötletért.

Vidám, nyáridéző és rettentő egyszerűen elkészíthető ez az ananász jelmez

ananaszananasz2

Az ananász „szárát” viseld hajpántra rögzítve. A következő kép alapján könnyen elkészítheted a fejdíszt. Az ananász jelmez párja pedig a csodás eper.

A Nescafé Dolce Gusto kávékapszulái között megtalálhatod a saját igényeidnek megfelelő aromát és intenzitást. Kedvedre válogathatsz a rövid és hosszú kávék, a csokis és tejes italok között egyaránt. Kóstoltad már legújabb, Olaszország ihlette eszpresszóinkat, a Nescafé® Dolce Gusto® Roma, Milano, Palermo és Napoli kapszulákat?

A klasszikus macska jelmez.

macskajelmez

Cicafül és egy jó smink, és fekete szexi ruha. Ha nadrágban kényelmesebben érzed magad, tökéletesen mutat fekete testhez simuló nadrággal és feszes fekete garbóval.

Ha inkább szexi szuperhős lennél, könnyen elkészítheted a denevérnő jelmezt is.

szexi szuperhős

Ehhez a testre simuló fekete nadrág és garbó mellé a cicafül helyett készítsd el a következő álarcot. Ha egy nagyobb darab anyagból még palástot is csinálsz hozzá, máris indulhatsz a világ megmentésére.

Kertitörpe férfiaknak.

kerti törpe

Pocakosok, szakállasok előnyben... A kép magért beszél. 

Kalóz, a férfiklasszikus.

kalóz

Egy vagány kendő a fejedre, egy sál a derekadra, egy laza, kigombolt ing és egy kis borosta... tisztára, mint Johnny Depp a Karib tenger kalózaiban.