Farsangi jelmez ötletek gyerekeknek

Gyerek
Farsangi jelmez ötletek gyerekeknek
Olyan jelmez ötleteket mutatunk, amiket otthon is könnyen elkészíthettek.

Így nem kell kölcsönzőbe rohangálni, és az eredmény is sokkal egyedibb lesz. Ráadásul bevonhatod a gyerekeket is, így még nagyobb lesz a lelkesedés.

Ezekkel biztos a siker a farsangi ünnepségen! Olyan ötletes jelmezeket gyűjtöttünk össze, amik túlmutatnak a már-már hagyományosnak tűnő cica és pókember jelmezen is. Böngéssz képgalériánkban egyszerűen elkészíthető, mégis különleges jelmezötletekért, a képek magukért beszélnek! Ha mégis segítségre van szükséged, görgess lejjebb!

Búvár jelmez

búvár

A jelmez különlegessége az oxigénpalack, amit üres üdítősflakonok és akrilfesték segítségével tudsz elkészíteni. Egy egyszerű búvárszemüveg hozzá, és kész is a búvárjelmez.

 

Batwoman jelmez

batwomen

Ha nálatok is sláger a szuperhős téma, ez a jelmez telitalálat. Egy álarc papírból kivágva, gumival a fejre erősítve, fekete póló, és nadrág, és egy papírból kivágott jelvény a pólóra varrva. Nem is olyan nehéz, ugye?

 

Csiga jelmez

csiga

Tündéri ez a jelmez, és igazi tavaszidéző is. Natúr csomagolópapírt tekerj fel a csigaházhoz, azt spárgával tudod a vállára tenni, mint egy hátizsákot (csak ez sokkal könnyebb). A fejdíszhez a hajpántra rögzíts drótból 2 szarvacskát, és tekerd körbe azt is natúr színű papírral. Egy szép tavaszi ruhácska, és máris kész a tündéri csigalány.

 

Minyonok jelmez

minyonok

Kertészfarmer, sárga kapucnis pulcsi, egy kis sárga arcfesték, és kartonpapírból kivágott óriás szemüveg. Ennyi.

 

Az esőfelhő, amit mindenki imád

esőfelhő

Nem kell hozzá sokféle kellék, de türelem azért igen. Egy kalapra ragassz rengeted vattagolyót, a kalap karimájára rögzíts hosszú kék fonalakat, amik végére ragassz vagy varrj kartonpapírból kivágott esőcseppeket.