Tápanyag

Tápanyagok, amik fontosak

Vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, zsírok, szénhidrátok, ételeink izgalmas összetevői.

Életmód
Mely gabonák gluténmentesek? Mi alapján válassz és hogyan használd őket a konyhában? Olvasd el cikkünket a legfontosabb tudnivalókért!
Étkezés
Tényleg mindig drága az, ami egészséges? És biztos, hogy egy finom fogás elkészítése időigényes? Próbáld ki ezeket az egyszerű, pénztárcakímélő ötleteket!
Étkezés
Biztos, hogy a szénhidrát a mumus? Ha valamiben nincs hozzáadott cukor, akkor már egészséges? Most lerántjuk a leplet.
Gyerek
A gyerekek jobban figyelnek, mint gondolnád. A táplálkozásban is. És amit eltanulnak tőled, az egész felnőttkorukra hatással lehet. Hozd ki a helyzetből a legtöbbet, alapozd meg az egészséges felnőttkort! Tippjeinkkel és receptjeinkkel egyszerűbb lesz, mint gondolnád.
Életmód
Január az életmódváltás időszaka. Az ünnepek alatti bőségesebb étkezés, az ilyenkor szokásos több hús, a tartalmasabb fogások után sokan elgondolkoznak és a táplálkozás módosításában a hús elhagyását tűzik ki célul.
Életmód
Te is diétával kezdted az új évet? Nézzük meg egy kicsit részletesebben, mi áll a divatdiéták hátterében!
Étkezés
Pároláskor a zöldségek megőrzik vitamintartalmuk nagy részét, ezért mindenképp érdemes ezt a konyhai technikát választanod, ha fontos számodra az egészséges táplálkozás. Mi pedig adunk pár tippet, hogy legyen a párolt zöldséged igazán ízletes.
Teszt
Te is rendszeresen fogyasztasz gabonaféléket, gabonából készült ételeket. Fontos azonban a gabonafélék fogyasztásakor is a mértékletesség és a minőség. Rostok, teljes értékű gabonák, gabonapelyhek… Te mennyit tudsz a gabonafélékről?
Étkezés
Szeretnéd kipróbálni a házi avokádó krémet? Vendégeket vársz, és kipróbálnál valami újat? Segítünk, hogyan vásárolj avokádót, és mit kezdj vele.
Étkezés
Ne csak levesbe száműzve használd ezt a csodás zöldséget!