Ettől a téli salátától eláll a szavad

Étkezés
Ettől a téli salátától eláll a szavad
Bár a friss zöldség és gyümölcs kínálat ilyenkor korlátozott, meg fogsz lepődni, milyen izgalmas dolgokat lehet belőlük kihozni. Köretnek vagy magában, próbáld ki ezt a szuper salátát!

„Télen salátát?” Mondanák sokan. Mert egyesek szerint a „saláta szezon” tavasztól őszig tart. Valószínűleg azért, mert az idényzöldség és -gyümölcs kínálat ilyenkor bőségesebb. Vagy mert télen inkább meleg, laktató ételre vágynál. 

Ez a saláta rácáfol erre. Egyrészt akár langyosan is lehet fogyasztani, másrészt olyan hozzávalókból készül, amit a piacon és a boltban is bármikor beszerezhetsz télen.

Ha pedig fontos számodra az egészségtudatos és fenntartható táplálkozás, a vegán január apropóján igyekezz minél több húsmentes fogást beilleszteni az étrendedbe, amihez ez a recept tökéletes választás.

Cékla-alma-kéksajt saláta

Étkezés
Cékla-alma-kéksajt saláta
Ha a céklára máris vágtál egy grimaszt, ne add még fel, olvass tovább! Ez ugyanis nem a klasszikus ecetes céklasaláta. Ehhez a salátához sült céklát használtunk. És ez teljesen meg fogja változtatni a cékláról alkotott véleményedet. Ebben a formájában a cékla édeskés és kevésbé „föld ízű”. Puha, zamatos, lágy, remekül kombinálható markánsabb ízű kiegészítőkkel, mint ebben a salátában a kéksajt.

Süss mellé csirkemellet, és tálald bulgurral, ha egy nagyszerű főételt szeretnél készíteni belőle.
Ha pedig jól esne elé egy forró leves, de nem szeretnél vele túl sok időt tölteni, válassz a MAGGI Pár Perc levesei közül! A MAGGI PárPerc Sajtkrémleves és a MAGGI PárPerc Csirkekrémleves is nagyon jól illik hozzá.