<h1>Nyár</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Nyári hangulatú cikkek" data-entity-type="file" data-entity-uuid="8fa3730e-9c8e-4262-b358-d6aca8d939cf" src="/sites/default/files/inline-images/ny%C3%A1r-cimke-1164165832.jpg" /></div>

<p>Hosszú nappalok, meleg éjszakák, nyári finomságok, nyaralás...A nyár a szabadságok, nyaralások, pihenés&nbsp;időszaka, amikor bepótolhatod az év közben kimaradt dolgokat. Nem is kell elmenned otthonról, ha nyári programokra vágysz. Csak ülj ki a teraszra vagy tárd ki az összes ablakot, élvezd a nyarat!</p>

Életmód
Ez a nyár is gyorsan elrohant, de még nem teljesen. Még van idő, hogy a nyári bakancslistáról kipipálj pár izgalmas programot. Ha pedig még új ötletekre vadászol, mutatunk pár szenzációs gyerekes programot, amit semmiképp ne hagyjatok ki!
Fedezd fel a frissítő hideg kakaó világát, ami egészen új dimenziókba repít majd.
Gyerek
Itt a nyár, a szünidő, a családi programok kifogyhatatlan tárháza. Jó időben pedig adja magát, hogy szabadtéri, aktív programokat szervezzetek. Mozgasd meg a családot szórakoztató sportprogram ajánlónk segítségével!
Étkezés
Ráadásul egy olyan vegetáriánus fogásban, amit a gyerekek is szívesen megesznek. Mert ha a tészta és a zöldséggolyók találkoznak, abból csak jó sülhet ki.
Kisállat
Már az egész család a nyaralás lázában ég? Szeretnétek kutyás programokat is tervezni, hogy együtt élvezzétek a jó időt? Alábbi tippjeinkkel biztos jó móka lesz, akár egynapos kirándulásra, akár hosszabb kiruccanásra indultok.
Étkezés
Tippek gluténmentes utazáshoz: a gluténmentes étrendet követők számára az utazás sokszor kihívásokkal teli lehet. Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő étkezési lehetőségeket és biztosítani a gluténmentes ételeket az idegen helyeken.
Étkezés
Nyáron a lehető legkevesebb időt szeretnél a konyhában tölteni, ugyanakkor fontos, hogy a család finom és kiegyensúlyozott étrendbe illő fogásokat egyen? Mindezt lehetőleg pénztárcabarát megoldásokkal?
Gyerek
Már te is tervezed, milyen izgalmas programokkal töltsétek a nyarat? Ugye a kreatív elfoglaltságok sem maradnak ki? Olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amit te is legalább annyira fogsz élvezni, mint a gyerekek, ráadásul a szórakozás mellett a fenntarthatósági szempontokat is szem előtt tarthatjátok.
Étkezés
Ha legalább annyira imádod a kávét, mint a fagyit, ezt a desszertet muszáj elkészítened!