Baba

Baba címke

Kicsi kincsünk, akivel kaland minden új nap.

Gyerek
Mire figyelj, amikor a vacsorát készíted babádnak? Mikor, mit és mennyit egyen ahhoz, hogy az éjszaka neki és neked is pihentető legyen?
Gyerek
Mire figyelj, hogy tápanyagokban gazdag étrendet alakíthass ki babádnak? És miből álljon az uzsonna?
Gyerek
Azaz kiegyensúlyozott étrend az anyatejes táplálás után. Milyen tejterméket, mikortól és mennyit adj a babának?
Gyerek
Babád étrendjének részeként fontos szerepet játszanak a gabonák az egészségtudatos táplálkozás kialakításában. Milyen gabonaféléket mikortól adhatsz neki, és hogyan vezesd be a glutént az étrendjébe? Tippjeinkkel és szuper receptjeinkkel segítünk.
Gyerek
Receptek, amiket Te is és babád is imádni fog!
Étkezés
A püré állagú pépes ételek után eljön a kor, mikor elkezdheted kézben fogható ételekkel táplálni babádat. Ezeket már ő maga foghatja meg, ami érdekes tapasztalás lesz számára, így önbizalmat nyer, miközben új textúrákat fedez fel, és megtanul rágni. Ilyenkor igazi ínyencség lesz ez a villámgyorsan elkészíthető babacsinta.
Étkezés
A hozzátáplálás egyik fontos lépése a gabonák bevezetése babád étrendjébe. Segítünk, hogy eligazodj a gabonák útvesztőjében, valamint megosztunk pár tippet a helyes étkezési szokások formálásához, ami kisbabád jövőjére nézve nagy jelentőségű.
Gyerek
A születés utáni ezer napot kiemelten fontosnak tartják sok szempontból. Olyan ez, mint egy alapozó kurzus, ahol a szervezet sok mindent elsajátít, megismer, és később egész életében hasznára lesznek az ekkor tanultak.
Gyerek
Az egy éves kor a gyerekek egyik legédesebb időszaka. Gagyognak, mutogatnak, minden érdekli őket, szeretnék felfedezni a környezetüket és persze egy percre sem lehet egyedül hagyni őket.