Folyadékpótlás

Folyadékpótlás és hidratáció

Napi 8 pohár víz, ne feledd! A folyadékpótlás az egészséges étrend része, figyelj oda a rendszeres hidratációra.

Életmód
A megterhelő nyári lakomák után itt az ideje, hogy kicsit az emésztőrendszeredet is visszarázd a normális kerékvágásba. Mutatjuk, hogy a jó szokások hogyan segítenek ebben!
Étkezés
Ugye milyen jól esik a nagy melegben egy tál hideg leves? Főleg, ha villámgyorsan elkészül, és még főznöd sem kell hozzá! Próbáld ki egyszerűen, főzés nélkül elkészíthető hideg leves receptjeinket, és nem is akarsz mást enni egész nyáron.
Étkezés
Ha ti is óriási kovászos uborka rajongók vagytok, ezt mindenképp ki kell próbálnotok. Egy pici főzés kell hozzá az alaplé elkészítéséhez, de az tényleg csak 3 perc.
Étkezés
Barack szezonban ez a vegyes barackleves nagy kedvenc lesz. És ami plusz jó hír, hogy más gyümölccsel is remekül működik. Úgyhogy próbáld ki nyugodtan az összes kedvencetekkel! Jöhet bele cseresznye, meggy, ribizli vagy szilva is.
Életmód
A megfelelő folyadékbevitel a nyári hónapokban különösen fontos. Biztos hogy eleget iszol? Most kiderül.
Étkezés
A megfelelő folyadékpótlás a nyári melegben fokozottan fontos. Nem mindegy azonban, mivel oltod a szomjad!
Életmód
Ezekre érdemes figyelned a menü összeállításánál, ha rendszeresen sportolsz.
Életmód
Ezekre figyelj, ha azt szeretnéd, hogy a gyerekek könnyen elsajátítsák a kiegyensúlyozott táplálkozás alapjait!
Életmód
Kétségkívül berobbant a nyár, ezekben a hónapokban pedig még inkább fontos, hogy emlékeztesd magad a megfelelő folyadékpótlásra, hiszen a víz a legolcsóbb és legtermészetesebb „gyógyszer”.
Életmód
A víz világnapja alkalmából nézzük, miért elengedhetetlen a víz egészségünk szempontjából, és mutatunk pár tippet, amit te is egyszerűen bevethetsz bolygónk védelmében.