<h1>Folyadékpótlás</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Folyadékpótlás és hidratáció" data-entity-type="file" data-entity-uuid="85a0ea7a-2837-459b-b377-62bc46575a00" src="/sites/default/files/inline-images/folyadekpotlas-cimke-622010710.jpg" /></div>

<p>Napi 8 pohár víz, ne feledd! A folyadékpótlás az egészséges étrend része, figyelj oda a rendszeres hidratációra.</p>

Étkezés
Ha benned is rendszeresen megfogalmazódik a kérdés, hogyan tudnád rávenni a gyerekeket, hogy új ételeket kóstoljanak meg, vagy hogy több zöldséget és gyümölcsöt egyenek, ez a cikk neked szól.
Életmód
A megterhelő nyári lakomák után itt az ideje, hogy kicsit az emésztőrendszeredet is visszarázd a normális kerékvágásba. Mutatjuk, hogy a jó szokások hogyan segítenek ebben!
Étkezés
Ugye milyen jól esik a nagy melegben egy tál hideg leves? Főleg, ha villámgyorsan elkészül, és még főznöd sem kell hozzá! Próbáld ki egyszerűen, főzés nélkül elkészíthető hideg leves receptjeinket, és nem is akarsz mást enni egész nyáron.
Étkezés
Ha ti is óriási kovászos uborka rajongók vagytok, ezt mindenképp ki kell próbálnotok. Egy pici főzés kell hozzá az alaplé elkészítéséhez, de az tényleg csak 3 perc.
Étkezés
Barack szezonban ez a vegyes barackleves nagy kedvenc lesz. És ami plusz jó hír, hogy más gyümölccsel is remekül működik. Úgyhogy próbáld ki nyugodtan az összes kedvencetekkel! Jöhet bele cseresznye, meggy, ribizli vagy szilva is.
Életmód
A megfelelő folyadékbevitel a nyári hónapokban különösen fontos. Biztos hogy eleget iszol? Most kiderül.
Étkezés
A megfelelő folyadékpótlás a nyári melegben fokozottan fontos. Nem mindegy azonban, mivel oltod a szomjad!
Életmód
Ezekre érdemes figyelned a menü összeállításánál, ha rendszeresen sportolsz.
Életmód
Mutatjuk, mire figyelj, ha azt szeretnéd, hogy a gyerekek könnyen elsajátítsák a kiegyensúlyozott étrend és táplálkozás alapjait!
Életmód
Kétségkívül berobbant a nyár, ezekben a hónapokban pedig még inkább fontos, hogy emlékeztesd magad a megfelelő folyadékpótlásra, hiszen a víz a legolcsóbb és legtermészetesebb „gyógyszer”.