<h1>Karácsony</h1>

<div class="tax-banner"><img alt="Karácsony címke" data-entity-type="file" data-entity-uuid="fdde3e23-cbae-4778-99eb-a2d79bead0d1" src="/sites/default/files/inline-images/GettyImages-1351172778_karacsony.jpg" /></div>

<p>Boldog, békés karácsonyt!</p>

Étkezés
Ha vendégek jönnek, legalább egy finom desszerttel készülsz, ugye? Ezekkel a szuper desszert receptekkel elkápráztathatod a vendégeket, de egy délutáni kávézást is új szintre emelnek.
Étkezés
Ha olyan receptekre vadászol, amik az ünnepi menüben is megállják a helyüket, ugyanakkor nem szeretnél napokig főzőcskézni, ezt a válogatást mindenképp nézd meg!
Életmód
Legyen ötletes, lehetőleg ne legyen túl drága és ne kelljen a beszerzéssel túl sokat foglalkozni... Egyáltalán, mit ajándékozz idén? Ugye a karácsonyi ajándékvásárlás előtt te is hasonló dilemmákkal szembesülsz?
Életmód
Ha van rokonod, vagy barátod, aki szereti a kávét, akkor idén karácsonykor sem lesz nehéz dolgod, könnyű lesz nekik örömet okozni, ha elolvasod tippjeinket.
Életmód
A mézeskalács sütés az egyik legszórakoztatóbb konyhai elfoglaltság, amit gyerekekkel végezhettek.
Életmód
Otthoni kuckózáshoz nincs is jobb, mint egy bögre forró kakaó vagy gőzölgő kávé.
Étkezés
Látszólagos ellentmondás. Az ünnepek alatt miért pont a kiegyensúlyozott táplálkozásra figyelnénk? Együnk finomat és jókat, a kettő nem zárja ki egymást!
Gyerek
Tél van és hideg? Ez a gyerekeket egyáltalán nem érdekli, mert ők mindig minden időben tele vannak energiával. Milyen szabadtéri programokat tudsz velük csinálni, amit te is élvezni fogsz? Olvass tovább, ha szükséged van egy-két jó tippre!
Gyerek
Ha egyediséget szeretnél csempészni a karácsonyfa díszítésbe, vagy szeretnéd a gyerekeket jobban bevonni az ünnepi készülődésbe, esetleg egy szuper téli csináld magad programra vágysz, készítsétek el ezeket a díszeket!
Életmód
Már a karácsonyi ajándékokon töröd a fejed? Apró kedvesség vagy valami komolyabb meglepetés? Szuper ötleteinkkel könnyű dolgod lesz. Főleg, ha az „áldozat” szereti a csokit.