Ide menjetek, ha télen sportos programot szerveznél a gyerekekkel

Gyerek
Ide menjetek, ha télen sportos programot szerveznél a gyerekekkel
Tél van és hideg? Ez a gyerekeket egyáltalán nem érdekli, mert ők mindig minden időben tele vannak energiával. Milyen szabadtéri programokat tudsz velük csinálni, amit te is élvezni fogsz? Olvass tovább, ha szükséged van egy-két jó tippre!

Korcsolyázzatok!

Télen megnyílnak a városi korcsolyapályák, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha nincs mindenkinek korcsolyája, akkor általában lehet bérelni minden méretben. A korcsolyázás délelőtt is jó móka, de sötétben a szép fények miatt is nagy élmény. Kellemes zene szól, lehet fogócskázni, vagy csak a palánk mellett gyakorolni. 

Nem tudsz korcsolyázni? Érdemes a közeli koripályán utánajárni, van-e oktatás. Felnőttként sem ciki beiratkozni, hamar elsajátíthatod az alapokat, utána pedig már az egész család együtt mókázhat.
A gyerek és felnőtt oktatások egyébként külön időpontban vannak, nem kell attól tartanod, hogy 6 évesek között fogsz csetleni-botlani.

A sportos programokhoz mindig készülj valamivel, ha hirtelen megéheznétek. A NESTLÉ FITNESS gabonapehely szeletekkel gyorsan fel tudjátok tölteni az energiaraktárakat, a gyerekek pedig a NESQUIK gabonapehely-szeletnek is biztosan örülnek majd.

Hull a hó? Annál jobb! Voltatok már hócsúszdaparkban?

Leesett a várva várt hó? Akkor vegyétek elő a szánkót és menjetek ki a legközelebbi dombra csúszkálni, vagy hétvégén, téli szünetben irány a Mátra, ahol egy fantasztikus hócsúszdapark várja a családokat. Nem fogjátok tudni abbahagyni a csúszkálást, annyira szórakoztató!

Ha nem akartok utazni, akkor menjetek ki a közeli parkba vagy a kertbe, és építsetek hóból várat. Ha nagyon sok hó leesett, akkor tudtok akkora várat építeni, amibe a gyerek négykézláb be is tud mászni. Ha mégsem olyan „atombiztos” a hócsatában így is nagyon jó védőbástya lesz.

Gyerekes programok a téli szünetben

Gyerek
Végre itt a téli szünet és ha minden jól megy, akkor az ünnepek alatt lesznek olyan napok, amikor a család együtt programozhat! Hoztunk egy-két javaslatot jó és rossz idő esetére is!
Programajánlatok a téli szünetre