Karácsonyi ajándékötletek csokiimádóknak

Életmód
Karácsonyi ajándékötletek csokiimádóknak
Már a karácsonyi ajándékokon töröd a fejed? Apró kedvesség vagy valami komolyabb meglepetés? Szuper ötleteinkkel könnyű dolgod lesz. Főleg, ha az „áldozat” szereti a csokit.

Elég nehéz minden évben megújulni, és olyan ötletes ajándékokkal előrukkolni, amik osztatlan sikert aratnak. Arról már nem is beszélve, ha nem akarsz vagyonokat költeni, hanem tényleg „csak” egy kedves gesztusnak szánod.

Ha az ajándékozott szereti a csokit, esetleg a különleges élményeket sem veti meg, akkor van pár tippünk.

Bonbon készítő workshop

Ez egy szuper kaland! Ha barátoknak, családtagoknak ajándékozod, érdemes úgy venni, hogy csoportosan menjetek, te is imádni fogod. 

Egy jó workshopon tanultok egy kis elméletet, majd rögtön fejest ugrotok a bonbon készítés rejtelmeibe. Elsajátítjátok a temperálás „tudományát”, és persze különböző ízű és formájú bonbonokat készíthettek, amikkel aztán lehet büszkélkedni, hacsak be nem faljátok őket míg hazaértek.

Kellékek

Ha az, akinek szánod az ajándékot már készített valaha bonbont, vagy kacérkodik a gondolattal, akár egy témába vágó könyvvel vagy bonbonkészítéshez szükséges kellékekkel is meglepheted, biztosan örülni fog.
Bonbon készítő készleteket online is tudsz vásárolni. A csomagok tartalma elég változó, találhatsz bennük csöpögtető rácsot vagy formákat, mártóvillákat, spatulákat, esetleg receptfüzetet is.

Különleges édességek

Mert van, amikor egy különleges desszert a tökéletes választás! Természetesen ehhez is van pár ötletünk.

Láttad már exkluzív After Eight desszert válogatásunkat? Az exkluzív doboz húsz darab gondosan válogatott mentolos ét- és tejcsokoládés desszertet rejt, mely ideálissá teszi akár ajándéknak egy különleges alkalomra, akár csak önmagunk kényeztetésére. 

Szintén nagyon különlegesek az After Eight mentolos töltelékkel töltött étcsokis rudak is, amiket még vendégváró desszertnek is simán bevethetsz, a siker garantált.