5+1 karácsonyi ajándékötlet kávéimádóknak

Életmód
kávé piros csészében
Ha van rokonod, vagy barátod, aki szereti a kávét, akkor idén karácsonykor sem lesz nehéz dolgod, könnyű lesz nekik örömet okozni, ha elolvasod tippjeinket.

Csak azt kell kideríteni, hogy mi az, amire szüksége lehet, hogy még élvezetesebbé tegyed neki a kávéfogyasztás élményét.

  1. Vannak napok, amikor reggel csak egy gyors eszpresszóra van idő, van, hogy belefér egy ráérősebb tejes kényeztető. Mindenesetre egy kávéimádó egyiket sem tudja félvállról venni, megadja a módját. Van, akinek van egy kedvenc csészéje erre a célra, de ha még nincs, akkor tegyél a fa alá egy NESCAFÉ® Dolce Gusto® csészekészletet, amiből stílusosan ihatja kedvenc kávéját.
  2. A kávézás nyugodt körülmények között az igazi, de előfordulhat, hogy kénytelenek vagyunk menet közben elfogyasztani kávénkat. Vagy éppen arról van szó, hogy bárhova megyünk, szeretjük, ha kedvenc kávénk mindig kéznél van. Ilyenkor nem mindegy, hogy útközben miből isszuk, és az sem, hogy milyen hőmérsékletű a „nedű”. Ha a fa alá egy olyan termoszt teszel, ami amellett, hogy dizájnos és praktikus, a benne levő ital hőmérsékletét is megtartja akár 2-3 órán keresztül, biztosan nagy örömet szerzel vele.
  3. Ha tényleg szereti a kávét, akkor gondolkozhatsz „nagyobb” ajándékban is, és meglepheted egy szuper NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégéppel, amivel tényleg kávéházi hangulatot teremthet otthon is. 
  4. Ha van már kávégépe, kávékapszulából is biztosan meg tudod lepni olyannal, amit még nem próbált. Ajándékozd meg karácsonyra egy különleges ízzel, mondjuk a NESCAFÉ® Dolce Gusto® olaszos ízvilágú eszpresszóival vagy a STARBUCKS® Toffenut Latte kávékülönlegességgel.
  5. Egy praktikus és elegáns kapszulatartónak minden kávéimádó konyhájában van helye. Kerüljön a fa alá egy kapszulatartó, hogy a kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulák mindig kéznél legyenek!