Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Fehérrépa nem csak levesbe!

Rostos finomságok egész napra

Így készíts egyszerűen különleges szendvicset

Mutatunk egy pár trükköt, amivel feldobhatod a szendvicsed. És persze eláruljuk, mik a kedvenc ízkombinációink.

Szuper kence

  • Tejfölben vagy natúr krémsajtban keverj el egy kevés Maggi Piros Magyaros Ízvarázst, és máris kész a magyaros szendvics alap. 
  • Ugyancsak tejfölből és elmorzsolt kéksajtból nagyon pikáns mártást keverhetsz a szendvicsre.
  • A pesztós mozzarellás szendvics az egyik legjobb találmány. Pesztó szószt kapsz készen is, de 2 perc alatt készíthetsz, ha friss bazsalikomot, olívaolajat, sót, borsot, és pirított fenyőmagot (vagy diót) összeturmixolsz. 

Zöldségfélék szendvicsben

Nyugodtan rugaszkodj el a hagyományos salátalevél, paradicsom, paprika, uborka megoldástól.

  • Használhatsz reszelt répát, vékonyra vágott káposztát, csírákat, és ha evés után nem életünk legfontosabb megbeszélése vár, akkor egy kis lilahagymát is. 
  • A grillezésből megmaradt sült padlizsán, vagy cukkíni szelet is nagyon feldobja a legegyszerűbb szendvicset, de a sült céklás kecskesajtos szendvics is verhetetlen.

Gyümölcsös szendvics?

Csempészhetsz gyümölcsöt is a szendvicsbe. A csirkemellhez nagyon jól illik a saláta mellé pár almaszelet, a sonkához pedig az ananász. 
Ha te is kedveled az édes izgalmakat, próbáld ki egyszer az áfonyalekváros, camembert sajtos szendvicset, nem fogod megbánni.