A tökéletes húsvéti vendégváró

Sonka kisokos

Húsvéti menü a mértékletesség jegyében 1. rész - Előétel

Bolondítsd meg egy kicsit a hagyományos recepteket, próbáld ki ezt a húsvéti menüsort. 

A húsvéti alapanyagokat senki sem szívesen mellőzi, mégis jót tesz néha egy kis változatosság. Ez a nemzetközi menüsor tökéletesen beillik a húsvéti hangulatba és a kiegyensúlyozott étrendbe is. Akármennyire ellenállhatatlan az ünnepi asztal, érdemes a mértékletességre ilyenkor is figyelni. 

 

Tojáskrémes pirítós hónapos retekkel

 

A különböző mártogatósok, krémek teljes kiőrlésű kenyérre kenve vagy nyers zöldségekkel fogyasztva az egészséges étrend kedvelt fogásai. Miért ne fogyasztanátok húsvétkor is?

A tojáskrém elkészítése roppant egyszerű. A főtt tojásokat villával zúzd össze, sózd, borsozd, kevés margarinnal, mustárral és tejföllel keverd krémesre.
 

Ha a pirítós mellé tálalnád, mindenképp nézd meg hozzá húsvéti kreatív tálalási ötleteinket.