Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Fantasztikus gyümölcsös süti egyszerűen

Kedvenc zsenge zöldborsó receptjeink

Férjen több az estédbe!

Férjen több az estédbe!

Nyugalmas esti kikapcsolódás vagy közös programok? Akárhogy is tervezed az estédet, mi segítünk, hogy több időd maradjon a nap végén!

Sorozatunk további részei:
 

Gyors és egyszerű receptek, hogy legyen időd kikapcsolódni

Ezekkel a receptekkel gyorsan ott terem a vacsora az asztalon! Előtte belefér még egy kis játék is, a vacsoránál pedig már kisimultan beszélgethettek.

 

Vacsora, a közös étkezés

"Fontos szerepet játszik a gyerekek harmonikus táplálkozási szokásainak kialakításában, hogy milyen ízekkel ismertetjük meg őket már kisgyermekkortól kezdve, és persze a jó szülői minta is nagyon hasznos."

 

És még erre is jut idő! Töltsétek együt az estét!

"Ugye, milyen gyorsan elkészült a vacsora? Ötleteinkkel jókedvűen telik majd az este! Mert a Nestlé termékeivel amellett, hogy finomakat eszik az egész család, a megfelelő tápanyag bevitelről is gondoskodsz, és még időtök is marad, hogy csinálhassatok együtt valamit! Sétáljatok együtt, alkossatok, mozogjatok, játsszatok egyet a kutyával, vagy csak beszélgessetek egy jót!"

 

Teszteld velünk tudásod!

Teszteld velünk tudásod, és amellett, hogy sok érdekességet is megtudhatsz, meglátod, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás egyszerűbben megvalósítható, mint gondolnád. Deríts ki, hogy te vagy-e a tápanyagok "nagymestere"!

 

Vendégség vagy egy kis esti kényeztetés

Beugranak a barátaitok, veletek vacsorázik a nagyi, pizsama parti lesz a gyerekeknek? Ezekkel a receptekkel kényeztessétek magatokat a nap végén!

 
 

KATTINTS SOROZATUNK TOVÁBBI RÉSZEIÉRT!