Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Ez a gombás zabkása a hónap sztárja

Ez a kávékrémes desszert a kávérajongók álma

Férjen több az estédbe!

Férjen több az estédbe!

Nyugalmas esti kikapcsolódás vagy közös programok? Akárhogy is tervezed az estédet, mi segítünk, hogy több időd maradjon a nap végén!

Sorozatunk további részei:
 

Gyors és egyszerű receptek, hogy legyen időd kikapcsolódni

Ezekkel a receptekkel gyorsan ott terem a vacsora az asztalon! Előtte belefér még egy kis játék is, a vacsoránál pedig már kisimultan beszélgethettek.

 

Vacsora, a közös étkezés

"Fontos szerepet játszik a gyerekek harmonikus táplálkozási szokásainak kialakításában, hogy milyen ízekkel ismertetjük meg őket már kisgyermekkortól kezdve, és persze a jó szülői minta is nagyon hasznos."

 

És még erre is jut idő! Töltsétek együt az estét!

"Ugye, milyen gyorsan elkészült a vacsora? Ötleteinkkel jókedvűen telik majd az este! Mert a Nestlé termékeivel amellett, hogy finomakat eszik az egész család, a megfelelő tápanyag bevitelről is gondoskodsz, és még időtök is marad, hogy csinálhassatok együtt valamit! Sétáljatok együtt, alkossatok, mozogjatok, játsszatok egyet a kutyával, vagy csak beszélgessetek egy jót!"

 

Teszteld velünk tudásod!

Teszteld velünk tudásod, és amellett, hogy sok érdekességet is megtudhatsz, meglátod, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás egyszerűbben megvalósítható, mint gondolnád. Deríts ki, hogy te vagy-e a tápanyagok "nagymestere"!

 

Vendégség vagy egy kis esti kényeztetés

Beugranak a barátaitok, veletek vacsorázik a nagyi, pizsama parti lesz a gyerekeknek? Ezekkel a receptekkel kényeztessétek magatokat a nap végén!

 
 

KATTINTS SOROZATUNK TOVÁBBI RÉSZEIÉRT!