Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Valentin napi posta a suliban

Szánkózik a család

Ti ünneplitek a Valentin-napot? Mi ezért szeretjük.

Nem feltétlenül ajándékokkal, hanem inkább kedves ötletekkel, kedvességgel vagy egy randival.

Annak ellenére, hogy angolszász országokban nagy múltra tekint vissza, és hazánkban is egyre jobban nő a népszerűsége, még mindig nagyon „megosztó” ünnep a Bálint nap.
 

Sokan az ajándékozás miatt idegenkednek az ünneptől, mondván még egy alkalom, amikor a virágárusok és a kereskedők jó járhatnak. Pedig nem a tárgyi ajándék fontos ilyenkor, hanem az együttlét, az apró gesztusok, az extra figyelem és kedvesség, egy kis romantika a hétköznapokba csempészve.
 

 „Nálunk minden nap gyereknap” – hallhattuk sokszor gyerekkorunkban. Sokan így érzik ezt Valentin napon is: „Minek erre külön ünnep, pontosan tudja, hogy szeretem...”. Mégis ugyanúgy, ahogy gyerekként jól esett a Gyerek napi meglepetés, a Valentin napi kedveskedés is fontos lehet.
 

Nem lehet ugyanis elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos számunkra a másik.  És ez egy remek alkalom arra, hogy a napi rutinból kizökkenve egy kicsit többet vagy máshogy foglalkozzunk egymással.

Ha kedves meglepetés ötletekre van szükséged, íme egy pár, akár utolsó pillanatban kivitelezhető tipp. A tippekre kattintva további ötleteket találsz smiley